Home

VESTI

Večeras nedaleko od Aranđelovca “Top Of The Hill”

No Comments Festival

Top Of The Hill 2012, AranđelovacGrad Arandjelovac i planina Bukulja će i ove godine biti "checkpoint" okupljanja klabera na vr' brda!

Verovatno i najveći događaj u gradu, treći po redu, Top Of The Hill, održaće se večeras 22.Juna i trajati od sumraka do svitanja. 700 metara nadmorske visine, pogled sa vrha planine od kojeg zastaje dah, najkvalitetniji klubski zvuci uklopljeni u šumski ambijent i još 1000 razloga zbog čega bi trebalo posetiti "Top Of The Hill 2012"!

 

Za sve ljubitelje deep house/nu disco zvuka u open air performansu, OpenLoadPlay organizacija u saradnji sa Cafe Club-om Mystique i čvrstom medijskom podrškom poput Urban Bug-a, Visual Sound Generation-a i Clubbing.rs, vam predstavlja fantastičan trojac iz Engleske, Tank Edwards-a, James Starkie-a i Steve Nash-a!

Ne, nije u pitanju čuveni kosarkas iz NBA već jedan od izvođača koji će imati prilike da nešto više od 3 sata ukupnog performansa pokupi simpatije T.O.T.H.a, i uz mnogobrojne promo materijale reprezentovati njihovu izdavačku kuću pod nazivom Planet Acetate Records.

Trojac iz Engleske stejdz će deliti sa pet domacih izvodjača od kojih je jedan definitivno otkrovenje 2011te godine, jedan od najekscentricnijih DJ-eva sa naših prostora, član ekipe Cube i Urban Forces, Damjan Eltech.

 

 

 Top Of The Hill 2012, Aranđelovac

Top Of The Hill 2012, Aranđelovac

 

Posle fantasticnog uspeha singla "Mama", Damjan Eltech se probija u prve redove klubske scene. Precizan mix, interesantna tehnika i dobar odabir materijala čine setove ovog DJ – a jako slusljivim. Ono sto ga cini posebnim i drugacijim je konstantno experimentisanje za vreme seta, sto tehnikom mixa, sto efectima i loopovima. Atmosfera koja vlada u zvuku za vreme njegovog seta je drugacija i prepoznatljiva.

Pored Damjana Eltecha uzivacete setove lokalnih dj-eva Jerry White-a i Jelly-a, koji ce dobro podgrejati atmosferu i zvanicno otvoriti TOP OF THE HILL 2012, a za sam kraj, u takozvanom back2back performansu nastupice Cavin Viviano i Ismael Jericho, kome ce ovo biti prvo T.O.T.H. iskustvo. Budite i vi deo nezaboravnog provoda! Na vr' brda OLP mrda!

“OpenLoadPlay” je osnovan 2008. Godine.Bavi se organizovanjem zurki, popularizacijom elektronske muzike, i samim tim doprinosi razvoju turizma na podrucju opstine Arandjelovac.U nedostatku adekvatnih dogadjaja, nekolicina mladih ljudi je dosla na ideju da reprezentuje i priblizi “klabing” svojim sugradjanima na najbolji moguci nacin. Iz te ideje je nastala organizacija “Open Load Play”.

Ubrzo nakon nastanka, organizacija je zahvaljujuci entuzijazmu i iskustvu njenih clanova, kao i podrsci lokalnih klubova napravila niz kvalitetnih zurki, medju kojima je i zurka otvorenog tipa, na vrhu planine Bukulja, pod nazivom “Top Of The Hill”, koja je postavila standarde dobrog provoda. Svojim delovanjem prezentujemo talentovane producente i dj-eve iz Srbije i regiona. Izvodjaci koje smo do sada imali priliku da ugostimo su: Agent Q i Dj Flore iz Nemacke, Dj Groover, Dj Conte, Dj Macro, Filip Fisher, Besu De Locco, Tom Cues, Tamara Pavlicek, Steady Beats, Cavin Viviano, Skinny, Yogi Man kao I lokalne: Jerry White, Jelly For The Babies, Raven Grale…