Home

VESTI

Van Gogh i VIP stižu na Šabački letnji festival

No Comments Festival

Van Gogh i VIP stižu na Šabački letnji festivalVan Gogh i hip hop duo VIP nova su pojačanja na Šabačkom letnjem festivalu, koji će se na Šabačkoj tvrđavi održati od 29. do 31. jula.
  

Jedan od najvećih rok sastava sa ovih prostora i dvostruki dobitnik MTV Best Adria Act nagrade, Van Gogh, ove godine obeležava 30 godina karijere. Za ovako veliki i značajan jubilej bend je spremio brojna iznenađenja, među kojima je i novi album pod nazivom „Ako stanemo, gubimo sve“, koji će se pojaviti 17. aprila.
  

Na njemu se nalazi 12 poznatih hitova, ali u novom aranžmanu. Kako to zvuči uživo, posetioci Šabačkog letnjeg festivala čuće u subotu, 30. jula na Jelen Main Stage-u.

 

 

 Van Gogh i VIP stižu na Šabački letnji festival

Van Gogh i VIP stižu na Šabački letnji festival

 

 

Pioniri novog talasa hip hop scene, Relja Milanković (Reksona/Demian) i Ivan Jović (Ikac), koji čine sastav VIP, takođe će nastupiti u subotu na glavnoj bini festivala – Jelen Main Stage-u. Njihov album „Ekipa Stigla” je jedan od retkih klasik albuma domaće scene koji je uspotavio nove standarde produkcije, izvođenja i promovisanja domaćeg hip hopa, a sudeći prema objektivnim merilima to je najtiražnije hip hop izdanje sa početka novog milenijuma u Srbiji!

 

 

Van Gogh i VIP stižu na Šabački letnji festival

Van Gogh i VIP stižu na Šabački letnji festival

 

 

Šabački letnji festival će se ove godine održati po 14. put. Od 29. do 31. jula, na Jelen Main Stage bini nastupiće Bajaga i instruktori, Van Gogh, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Who See, Marčelo i Napeti Quintet, Ničim izazvan, Atheist Rap i Za ova tri dana na Jelen Main Stage bini nastupiće Bajaga i instruktori, Hladn pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Who See, Marčelo i Napeti Quintet, Ničim izazvan, Atheist Rap i VIP, dok će na Party Areni svoje DJ setove „vrteti“ Marko Nastić, Lea Dobričić, Martijn Ten Velden, The Beatshakers, Calvera & Manya i GroovyMan.