Home

VESTI

Uskoro Summer3p festival na Paliću

No Comments Festival

Uskoro Summer3p festival na PalićuOvogodišnji, deseti po redu, festival elektronske muzike Summer3p održaće se od 19. do 22. jula na jedinstvenoj party lokaciji – Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću, nedaleko od Subotice.
  
Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene, između ostalih: Hedflux  (Engleska), Kassey Voorn (Grčka), Gorje Hewek (Rusija), Mladen Tomić (BiH, RS), kao i više atraktivnih domaćih i regionalnih DJ-eva.
  

Za vizuelni deo žurke svake večeri biće zadužena VJ ekipa Kids on Truth.

Spoj odlične elektronske muzike i noćnog kupanja na Termalnom bazenu, festival Summer3p čini impresivnim letnjim doživljajem pod otvorenim nebom.

Uz muzički program, Summer3p će i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, kampanja i projekata.

 

 

 Uskoro Summer3p festival na Paliću

Hedflux

 

 
I ove godine skrećemo pažnju na tri važne kampanje: Stop nasilju!, Očistimo jezero Palić i Sačuvajmo prirodu. Tokom festivala održaće se više radionica: Ekološka, Likovna, Sportska… Zainteresovani će imati priliku da, uz asistenciju koordinatora radionica i druženje sa ostalim polaznicima, usvoje ili usavrše umetničke tehnike i dobro se zabave, kao i da rezultate svog rada predstave u okviru izložbi krajem festivala. 

 

 

 Uskoro Summer3p festival na Paliću

Uskoro Summer3p festival na Paliću

 

 

Kompleti ulaznica za sva 4 dana se mogu kupiti putem mreže Eventim (i sajta www.eventim.rs) po ceni od 990 dinara.

Posetite zvaničnu prezentaciju: www.summer3p.org