Home

VESTI

Umeće najboljih džezera današnjice na Staropramen Jam Sessionu!

No Comments Festival

Umeće najboljih džezera današnjice na Staropramen Jam Sessionu!Apatinska pivara i Nišville festival vas pozivaju da prisustvujete prvom Staropramen Jam Sessionu, u petak, 17. avgusta 2012, sa početkom u 23h u dvorištu Banovine.  
   

Staropramen Jam Session otvoriće velika imena džez muzike koja nastupaju u glavnom programu te večeri: Miša Blam i bend, KIM Clarke & Joe Bowie Funk Expirience, EF Septet, Brussels Jazz Orchestra ft. Maria Joao & David Linx, Jazzex , Nema Problema Pedjazz Quratet, ali i učesnici festivala koji su u petak u Nišu!
  

Staropramen Jam Session biće održan sve četiri festivalske večeri od 23h, a među gostima biće i poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života.

 

Jam Session je muzička forma koja podrazumeva sviranje bez prethodnih aranžmana, a improvizacija se podrazumeva. Muzičari ponekad koriste Jam Session za rad na novom materijalu, a neke od najlepših džez pesma nastale su tokom Jam Session-a.

Internacionalni džez festival Nišville održava od 16. do 19. avgusta i na festivalu nastupa preko 400 muzičara i oko 40 bendova. Nišville, kao naveći domaći i regionalni džez festival, svake godine poseti preko 20 hiljada ljudi, a tradicionalno se održava od 2006. godine i označen je kao manifestacija od nacionalnog značaja.

 

 Umeće najboljih džezera današnjice na Staropramen Jam Sessionu!

Umeće najboljih džezera današnjice na Staropramen Jam Sessionu!

 

 

Staropramen je češko pivo iz srca Praga sa tradicijom kvaliteta dugom više od 140 godina koje se proizvodi u Apatinskoj pivari po licenci “Pivovary Staropramen” iz Praga. Namenjeno je istinskim poznavaocima piva, osobama koje uživaju u vrhunskom pivu i druženju u opuštenoj atmosferi.

Budite deo Staropramen Jam Sessiona 2012!