Home

VESTI

ULTRA Europe predstavlja aftermovie 2016.

No Comments Festival

ULTRA Europe predstavlja aftermovie 2016.Sedmodnevno 'DESTINATION ULTRA' iskustvo vraća se od 13. do 19. jula s pet događanja na pet različitih lokacija! Već su dostupne ulaznice za sve događaje.
  

Dok traju pripreme za peto jubilarno izdanje ovog jula, ULTRA Europe, ‘Europe’s Premier Destination Music Festival’, predstavlja senzacionalni aftermovie 2016.
  

POGLEDAJTE: ULTRA EUROPE 2016 AFTERMOVIE

 

Ugledni Charly Friedrichs i njegov tim Final Kid snimili su službeni aftermovie u 4K, a gledatelje vodi na očaravajuće 11-minutno putovanje kroz jednonedeljno 'Destination ULTRA' iskustvo s pet događaja, pritom prikazujući neverovatne hrvatske krajolike i prirodne lepote. Kamera hvata kadrove plavetnila Jadranskog mora i obale te prelazi na prekrasne otoke Brač, Hvar i Vis te na kopnene krajolike.

Više od 100,000 veselih sudionika iz 143 zemlje tijekom tjedna su uživali u nevjerojatnim izvedbama svjetski poznatih talenata, a nastupili su Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, Dash Berlin, David Guetta, deadmau5, Hardwell, Jamie Jones, Marco Carola, Martin Garrix, Nero, DJ Snake i mnogi drugi.

DESTINATION ULTRA 2017 datumi
 
13. srpnja – RESISTANCE™ Opening Party u Giraffe Palm Beach Houseu, Split
14. do 16. srpnja – ULTRA Europe, stadion Poljud, Split
17. srpnja – Regatta, plaža Zlatni Rat, Bol, Brač
18. srpnja – ULTRA Beach u Hotelu Amfora Grand Beach Resort, Hvar
19. srpnja – RESISTANCE™ Vis u Fort Georgeu, Vis

 

 

 ULTRA Europe predstavlja aftermovie 2016.

ULTRA Europe predstavlja aftermovie 2016.

 

 

Ultimativno svjetsko sedmodnevno glazbeno iskustvo 'Destination ULTRA' još će jednom ugostiti pet nevjerojatnih događaja na pet različitih fantastičnih lokacija ovog ljeta. RESISTANCE™ Opening Party u Giraffe Palm Beach Houseu u Splitu ponovo će označiti početak tjedna i najaviti vrhunski trodnevni ULTRA Europe festival na stadionu Poljud, na kojem će nastupiti neki od najvećih svjetskih talenata elektronske glazbe. Regatta se vraća na idilični Brač i na plažu Zlatni rat 17. srpnja. 18. srpnja vraća se ULTRA Beach, „najbolji party uz bazen na svijetu“ (magazin The Sun – 2017) u Hotelu Amfora Grand Beach Resort na slikovitom Hvaru. Tjedan pun sadržaja zaključit će RESISTANCE™ Vis koji će se održati u 200 godina starom Fort Georgeu na Visu.

Prvi puta ULTRA Europe fanovima nudi priliku da kupe 'Destination Tickets' i 'Passport Packs'. Destination ticket omogućava kupcu da doživi cjelovito 'Destination Ultra' iskustvo, od Opening Partyja i trodnevnog ULTRA Europe iskustva do Regatte, Ultra Beacha i RESISTANCEA Vis. Ultra Europe Passport Pack omogućava grupi prijatelja da kupe 5 karata i dobiju 6. kartu.
 
Karte se mogu nabaviti ovde: www.ultraeurope.com/tickets