Home

VESTI

Ultra Europe: 7 novih potvrđenih izvođača

No Comments Festival

Ultra Europe: 7 novih potvrđenih izvođačaNa listu izvođača koji će ovog leta nastupiti na festivalu Ultra Europe u Splitu i Hvaru upisalo još sedam novih di-džejeva.

Ovih sedam novih izvođača, Adventure Club, Hard Rock Sofa, Sunnery James and Ryan Marciano i Jon Rundell, W&W i Danny Avila, broj potvrđenih izvođača koji će rasplesati čitav Split i Hrvatsku, ali i goste koji dolaze iz čak 75 zemalja sveta, penje se do čak 37.

 

Zahvaljujući sjajnom odzivu domaćih ali i stranih obožavalaca vrhunske zabave i elektronske muzike, odlučili smo da se ne zaustavimo na broju od 30 di-džejeva koji je prvobitno bio planiran, nego smo osigurali nastupe čak 37 izvođača za tri dana muzičkog spektakla koji Hrvatska, a i šira regija, dosad nije videla – kaže Džo Bašić, direktor kompanije "Adria MM Produkcija".

 

 

 ULTRA Europe Festival

ULTRA Europe Festival
 

 
On navodi i da su organizatori odlučili da daju mogućnost novim imenima elektronske muzike i organizuju takmičenje na Fejsbuku, putem kog će četiri srećnika dobiti priliku da nastupe u Splitu i pokažu svetu šta znaju.

Sva tri dana festivala posetioce će zabavljati i Kryoman "The Robot", ekscentrični izvođač koji je svojim nastupima postao svojevrsna institucija na svim važnijim događanjima EDM muzike .
 
Festival će uživo moći da se prati i preko YouTube-ovog UMF TV kanala, a očekuje se ponovno obaranje rekorda najgledanijeg muzičkog prenosa na internetu.

 

 

 ULTRA Europe Festival

ULTRA Europe Festival

 

Ultra Music Festival u Majamiju postavio je rekord s preko 10 miliona jedinstvenih gledalaca prenosa uživo, a na festivalu Ultra Europe 25 sati programa prenosiće preko 20 kamera za više od 5 miliona ljudi.

Jedinstvena Nedelja jahtinga
Ultra Europe je jedini festival u svetu koji će sadržati posebnu komponentu u sklopu Yacht Week- a, s više od 250 plovila, učesnika Ultra Europe Regate do Hvara, koja će se održati 14. jula.

 

 

 ULTRA Europe Festival

ULTRA Europe Festival
 

Sve informacije i obaveštenja mogu se pronaći na ultraeurope.com pa i službenoj Facebook stranici festivala.

 
 
 
Više informacija na: