Home

VESTI

Tuborg Green Beat, Papaya, Hrvatska

No Comments Festival

Tuborg Green Beat, Papaya, Hrvatska

Klub Papaya u saradnji s Tuborgom drugu godinu zaredom Vam predstavljaju letnji vrhunac sezone, naravno reč je o letnjem festivalu koji će se ove godine održati u klubu Papaya na popularnoj plaži Zrće, Hrvatska.

Prošlogodišnji Tuborg Green Beat festival okupio je mlade željne odlične zabave iz delog sveta, a festival su krasila najveća imena svetske muzičke scene.

Na Green Beat festivalu prošle godine u vrućoj klupskoj atmosferi plesali smo sa dobitnikom „Grammyija“, šveđaninom Eric Prydz-om, a zavodio nas je italijanski superstar Joe T. Vanelli. Poslednja dva dana festivala uprkos jakoj buri, festivalsku groznicu do usijanja doveli su britanski producenti i dj-i Chris Lake i Seamus Haji.   

Swedish House Mafia (Axwell, Ingrosso, Angelo) otvaraju Tuborg Green Beat festival / 12.08.
Najpopularnija trojka u svetu house muzike, po prvi put u regiji zajedno imaju čast u sredu 12.08. otvoriti Tuborg Green Beat letnji festival. Trenutno najtraženiji svetski producenti i dj-evi, popularni šveđani potvrdili su svoj prvi termin letnje turneje upravo u klubu Papaya. Pozitivna energija koju prenose iz kluba u klub u celom svetu stavili su ih u sam vrh najtraženijih i najzaposlenijih Dj-a u svetu, a mnoge naslovnice najvećih svetskih muzičkih magazina svedoče o njihovom velikom uspehu.

Tuborg Green Beat, Papaya, Hrvatska

Axwell
je zasigurno najpoznatije ime kolektiva koji je u svojoj bogatoj karijeri radio sa imenima poput: Usher, Nelly Furtado, Faith Evans, Pharell, Madonna, Bob Sinclair, Eric Prydz kao i mnogim drugim velikanima.

Poseban stil i zvuk kojeg redovno isporučuje iz svog studija uvek se kotiraju na vrhu svih muzičkih lestvica. „Feel The Vibe“, „Watch the sunrise“, „No reason“ su samo neki od njegovih uspešnih singlova, a njegov poslednji hit „Open your heart“ trenutno hara svim klubovima u svetu.

Čast nam je najaviti ovaj popularni trio po prvi put u regiji!

Axwell je svojim predhodnim nastupima u Hrvatskoj osigurao titulu miljenika publike. Swedish House Mafia otvoriti će Tuborg Green Beat festival u sredu 12.08.

Njihov moto je: „We all go and do our own thing, but without each other we wouldn't be the same“ 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=VPrvc0TjSTA|width=450|height=364{/mgmediabot2}

„Toolroom Knights“ popularno svetska klupsko veče predstaviće se 14.08. u sklopu Tuborg Green Beat festivala u klubu Papaya

Ekskluzivno klupsko veče „Toolroom Knights“ dobilo je ime po uspešnoj diskografskoj kući Toolroom Records, a Toolroom Knights partyiji su postali sinonim dobre zabave i atmosfere širom cele Europe, naročito u Engleskoj.

Najpriznatiji muzički magazin ovog žanra „Dj Mag“ za „Toolroom Knights“ napisao je:

„This is a night that will push the musical boundaries of a scene that often fails to recognise new talent exposing leaders of the new school!“

Po prvi put u Hrvatskoj u sklopu Tuborg Green Beat festivala, u petak 14.08. u sklopu „ToolRoom Knights“ večeri hrvatskoj publici predstaviti će se zajedno:

Chris Lake / Mark Knight / Dirty South

Chris Lake oduševio je publiku prošlogodišnjim nastupom u sklopu „Tuborg Green Beat“ festivala, a uz Chris Lake u petak uveče 14.08. na bini kluba Papaye društvo će mu praviti Mark Knight, osnivač i vlasnik diskografske kuće i večeri „ToolRoom Knights“.

Popularni After beach party isti dan pripašće „Dirty South“ u poslednje vrijeme poznatiji po zajedničkom hitu sa švedskim producentom Axwell-om na pesmi „Open your heart“.

Ulaznice za „Tuborg Green Beat“ festival po promotivnoj ceni od 25EUR-a potražite u svim poslovnicama eventim-a: www.eventim.hr ; www.novalja.com