Home

VESTI

Tropski spektakl na Beogradskoj tvrdjavi

No Comments Festival

Tropski spektakl na Beogradskoj tvrdjaviOvaj vikend biće pod znakom Suara Music,dobro poznate žurke našoj publici, koje svoj vrhunac dostižu na Ibici,  mesto koje predstavlja sinonim dobrog provoda.
  

Dvodnevni  Tropical Inn  spektakl, koji se po drugi put održava pod otvorenim nebom, uz podršku Heinekena, počinje večeras , na jednoj od najlepših lokacija u gradu, Beogradskoj tvrdjavi . Kapije festivala otvaraju se u 21h i tada kreće muzički program na terenima KK Partizan, koji će trajati sve do jutra.
  

Prvo veče festivala imaćete priliku da čujete zvezde deep house zvuka Tube & Berger  koji su publici poznati po svojim velikim hitovima “Sat it off” i  “Imprint of Pleasure”. Odmah nakon njih za dj pult staće sjajni Dj Coyu.

Posetioci će svoje omiljene izvođače imati priliku da čuju po sledećem rasporedu :

28.avgust- Petak
21:00 La Costa B2B Tijana Kabić
23:00 Calavera & Manya
01:00 Tube & Berger
03:00 Coyu

Drugo veče festivala, okupiće se najbolja domaća  DJ postavka, poput Dejana Milićevića, Bože Podunavca, Luke Vukovića , Ivna Radojevića, Phill & Dansmore-a što znači kvalitetan provod do ranih jutarnjih sati.

29.avgust- Subota
21:30 Phill & Dansmore
00:30 Luka Vuković B2B Ivan Radojević
02:00 Dejan Milićević
04:00 Boža Podunavac

 

 

 Tropski spektakl na Beogradskoj tvrdjavi

Tropski spektakl na Beogradskoj tvrdjavi

 

 

Kalemegdan će u petak I subotu biti pretvoren u tropsku oazu, a brojni zanimljivi korneri  i specijalni efekti upotpuniće festivalsku atmosferu. Zbog velikog interesovanja organizatori Kalemegdan Summer Festivala preporučuju posetiocima, koji imaju pozivnice za 29.avgust, da dođu do 23:00, do kada im je ulaz zagarantovan i kako bi se izbegle gužve na ulazu.

Karte za Tropical Inn festival mogu se kupiti po ceni od 900 dinara  na blagajni Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a. Na ulazu cena karte biće 1100 dinara.

Event: www.facebook.com/events/830657060322967

Ulaznice: www.kalemegdansummerfestival.com/sr/ulaznice