Home

VESTI

Time Warp Presents: 50 Years Sven Väth

No Comments Festival

Time Warp Presents: 50 Years Sven VäthU subotu 25. oktobra, 2014. godine, vrata Time Warp-a u bazi  Maimarkthalle, biće otovrena zbog veoma specijalnog eventa, Sven Väth slavi svoj 50. rođendan. Pored neverovatnog line ap-a koji čine Richie Hawtin, Luciano, DJ Koze, Alex Azary i naravno Sven Väth lično, publika može očekivati stejdž “ sa druge planete “.

 

Renomirani umetnik Tobias Rehberger (Städel museum Frankfurt direktor) će osmisliti i konstruisati stejdž koji oduzima dah.

 

Jedan od najvećih ljubitelja sunca je na svom putu da završi svoju 50-tu orbitu oko sunca. Sven Väth već može da pogleda unazad na pola veka radosti, ludila i dekade muzičke istorije na koju je uticao. Procena na 4000 DJ svirki za preko 32 godine je verovatno mala!

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=RyjNrHq6A3o|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Time Warp DE 2014 – Sven Väth Opening

 

Istražujuci Disco, Wave, House, Techno i bezbroj pod kategorija koje postoje u ovom pravcu. Sven je umešao svoje ruke i prste u neke legendarne institucije i imena kao sto su EyeQ, Harthouse, OFF, Dorian Grey, Omen, Love Parade, Green & Blue Festival, Love Family Park i legendarni Cocoon club u Frankfurtu. Čudovišna žurka koja i dalje traje, Cocoon Ibiza, lomi i krši već kroz 15 neverovatnih sezona. Lista svih stvari koje je Sven Väth osnovao i uticao je predug da je teško da sumiramo sve to u nekoliko rečenica.

Muzika je bila život i muzika je formirala čoveka koji je postao jedan od najvažnijih i najuticajnijih umetnika u modernoj Nemačkoj, aktivista koji i dalje gleda napred i dalje ne usporava. Kada čovek kao Sven Väth, slavi tako važan jubilej, očekujte neočekivano. Magija i ludilo će nas sresti te noći, to je sigurno.

 

 

 Time Warp Presents: 50 Years Sven Väth

Time Warp Presents: 50 Years Sven Väth

Time Warp tim je izabran za "partnera u zločinu" za ovaj big beng događaj koji nam se sprema za 25. oktobar 2014. Za većinu nas uspeh za Mannheim Time Warp uvek će biti povezano sa Svenovim povezivanjem na festival. Sven i Time Warp su doneli  Nemačkoj „Gude Laune“ („good mood“) i to je postao trip koji koriste mnogi rejveri I klaberi. Ne treba biti vidovit da vi predvideli da se približavamo još jednom jubileju u istoriji klubske muzike.

 

Sven Väth će biti host te večeri i predstaviće specijalan program zajedno sa Richie Hawtin-om, Lucianom, Alex Azary-em and DJ Koze-om. Čak ce i Maimarkthalle biti daleko od raspoznavanja: zajedno sa poznatim konceptualnim dekoraterom i umetnikom Tobias Rehberger-om koji razvija specijalan dizajn za ovaj event. Prema podacima ogromna je potraznja za kartama, early bird karte su rasprodate pre nego sto se znao ceo line – up.

 

 

 Time Warp Presents: 50 Years Sven Väth

Time Warp Presents: 50 Years Sven Väth

 

 

Techno bi bio drugačiji bez Svena. Pravi pionir i inovator će uvek pomerati granice i pratiti svoje vizije. Gazda puni 50 i mi ćemo slaviti sa njim. Salutiramo ti Svene i putovaćemo sa tobom na tvom sledećem velikom putovanju.

Time Warp predstavlja 50 Years Sven Väth
Subota  25th of October 2014, 10:00 PM until 10:00 AM
Informacije i karte: www.time-warp.de
Text copyright by: cocoon