Home

VESTI

The Prodigy preuzima MTV

No Comments Festival

The Prodigy preuzima MTVKultni britanski sastav The Prodigy preuzeće MTV u petak. 7. septembra, od 18:30 i predstaviće omiljenih deset spotova !
  
U susret jednodnevnom Warrior’s Dance festivalu, koji će se održati na Kelmegdanskoj tvrđavi 15. septembra od 17:00, MTV je nedelju od 3. do 9. septembra posvetio izvođačima koji će nastupiti na ovom uzbudljivom muzičkom događaju zakazanom za 15. septembar od 17:00!
  

Osim standardnih muzičkih segmenata poput 3 from1 i Top [email protected], koji će u pomenutoj nedelji biti posvećeni hedlajnerima Warrior’s Dance festivala – MTV je spremio specijalno izdanje emisije MTV TakeOver sa stavom The Prodigy! U petak, 7. septembra od 18:30, članovi kultnog britanskog benda “preuzeće” MTV na sat vremena i gledaocima regionalnog MTV kanala predstaviti svojih deset omiljenih video spotova. Reprize emisije MTV TakeOver The Prodigy su u subotu u 17:00 I nedelju u 15:30.

Nastavljajući se na veliki uspeh prvog Warrior’s Dance festivala održanog u Tokiju 2009. godine i izvrsne reakcije sa prošlogodišnjeg spektakla u Milton Keynes Bowl-u u Londonu , bend The Prodigy je odlučio da ovo iskustvo prenese ljudima u Srbiji i regionu. Osećajući da ovde imaju svoje snažno uporište, a posebno nakon nezaboravnih koncerata koje su 1995. i 2005. godine održali u Beogradu, kao i na festivalu Exit u Novom Sadu (2007. i 2009. godine), koji je tih dana zabeležio rekordne posete, članovi benda sa nestrpljenjem iščekuju ponovni dolazak u Srbiju, i to sa potpuno novim konceptualnim događajem! Naime, Warrior’s Dance Festival Beograd će predstaviti najbolji i najinovativniji program današnje muzičke scene, zasnovan na smeloj kreaciji i ideji koja favorizuje brze, tvrde ritmove i gitare.

 

 

 The Prodigy preuzima MTV

The Prodigy preuzima MTV

 

 

Festival obećava da će obezbediti širok spektar zabave i koncerte na glavnoj i još dve dodatne bine nazvane Take Me To The Hospital i Invaders Must Die. Koncertima će se predstavljati specijalni gosti iz Srbije i inostranstva, a na festivalskoj lokaciji će biti postavljene i razne umetničke instalacije, inspirisane futurističkom industrial tematikom sa, naravno, moćnim centralnim nastupom grupe The Prodigy, koja će tom prilikom ekskluzivno za našu publiku predstaviti deo najnovijeg materijala najavljenog za 2012. godinu.

 

Sve vrste ulaznica za Warrior’s Dance Festival Beograd se mogu kupiti u ograničenim količinama na prodajnim mestima Gigstixa, Eventima, na info pultu šoping centra UŠĆE, biletarnici Kombank arene, blagajni Doma sindikata, kao i putem internet stranica www.gigstix.com i www.eventim.rs.