Home

VESTI

The Good Guys na otvaranju festivala Cinema City

No Comments Festival

Good Guys na Cinema CityZa muzički program festivala Cinema City ove godine će biti zaduženi The Good Guys, audio-vizuelni duo iz Novog Sada koji čine producent Bojan Čizmić, poznat i kao DJ Cell D, i grafički dizajner Andrija Kovač čiji je pseudonim Xtrapurified.

 

Oni će, zajedno sa Džulijet Luis, otvoriti festival 5. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi, a ove godine potpisuju i zvaničan soundtrack festivala Cinema City.

 

The Good Guys poznati su po atraktivnom živom nastupu koji kombinuje isključivo autorsku muziku i sinhronizovanu videografiju. Inspirisani retro zvukovima i estetikom sint-popa, fanka i brejkdensa, dinamični duo donosi pravi odgovor na rad elektronskih velikana kao što su Daft Punk ili Chemical Brothers.

 

Ove “disko nindže” imaju više od 30 autorskih pesama i veliki broj remiksa, kao i dugu istoriju nastupa sa nekim od najvećih imena elektronske scene.

 

 

 Good Guys zadužen za muzički deo festivala "Cinema City"

Good Guys zadužen za muzički deo festivala "Cinema City"

 

 

Započinju svoju karijeru setom na Exit festivalu u julu 2008. godine, a do sad su nastupali sa klupskim velikanima poput Terencea Fixmera, Hot Chipa, Gorillaz Sound System, Martelom, Adamom Freelandom i mnogim drugima. Poslednji u nizu fenomenalnih nastupa bio je u Beogradu, 24. aprila, rame uz rame sa bendom Faithless.

Izvor:
Happynovisad