Home

VESTI

Sziget festival objavio prva imena za 2017.

No Comments Festival Sziget

TOM ODELL na Sziget festivaluSziget festival, festivalski praznik u Budimpešti koji traje 7 dana objavio je prva imena za predstojeći festival koji će se održati od 9. do 16. avgusta.

Ulaznice po sniženoj ceni dostupne su do 31. decembra, a uskoro nas očekuje još novih imena!

Sziget Festival se održava na prelepom zelenom ostrvu u srcu Budimpešte, gde se jednom godišnje tokom sedam dana skuplja više od 500 000 posetilaca iz više od 100 različitih zemalja. Sziget festival je nagrađen titulom najboljeg velikog festivala u Evropi dva puta, dok mu je prošle godine pripala nagrada za najbolji lajnap. Izvođači na ovom festivalu nastupaju na preko 50 bina.


DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE na Sziget festivaluStotine izvođača i drugih vrsta programa biće objavljeno u predstojećim mesecima. Sada počinjemo sa 14 imena, koji predstavljaju različite žanrove muzike. Tu su Dimitri Vegas & Like Mike koji će biti domaćini spektakularnog Završnog koncerta na glavnoj bini.

Major Lazer će takođe nastupati na glavnoj bini, dok na Sziget stižu i Tom Odell i Two Door Cinema Club. Pod velikim šatorom A38 nastupaće Bad Religion, DJ Shadow, Kensington, Mac DeMarco, Oh Wonder, Vince Staples, GusGus i GTA.

Prva imena za Telekom arenu su Oliver Heldens i W&W. Mnogi drugi izvođači pridružiće se Sziget lajnapu u narednim mesecima.

Ulaznice
Tokom prvih 25 sati prodaje, više od 25% ulaznica je prodato. Karte po sniženim cenama su dostupne do 31. decembra!

 MAJOR LAZER na Sziget festivaluImena izvođača (po abecednom redu):

Bad Religion
Dimitri Vegas & Like Mike
DJ Shadow
GTA
GusGus
Kensington
Mac DeMarco
Major Lazer
Oh Wonder
Oliver Heldens
Tom Odell
Two Door Cinema Club
Vince Staples
W&W

 

 

 W&W na Sziget festivalu

Za više informacija posetite naš sajt:

www.szigetfestival.com

Karte su dostupne na:

www.szigetfestival.com/tickets

Tags: , , , , , ,