Home

VESTI

Svetski celebrity u Papayi uoči zvaničnog otvaranja sezone 2011

No Comments Festival

Mario Balotelli & Rafaella Fico

Nekoliko dana uoči službenog otvaranja kluba PAPAYU je posetila svetska fudbalska zvzeda, igrač Manchester Citya Mario Balotelli te je na najbolji mogući način najavio letnu sezonu 2011.

DJ zvezde Armin Van Buuren, Fatboy Slim, Tiesto, Swedish House Mafia, Paul Van Dyk, Dennis Ferrer, Joris Vorn, Sven Vath i mnogi drugi ovog leta će nastupiti u novaljskom klubu.

Svetska fudbalska zvezda, igrač Manchester Citya i reprezentaticac Italije Mario Balotelli s djevojkom, Iianskim modelom i voditeljkom Rafaella Fico ovih dana se zabavlja u PAPAYI.

Slavni fudbaler dane i večeri provodi u društvu djevojke Raffaelle koja je hrvatskoj javnosti poznata po ulozi u italijanskom reality show-u Otok Slavnih, u kojem je često kremom mazala Ninu Morić, a pre veze s Balotelliem bila je sa fudbalerom Christianom Ronaldom.

"Destinaciju Novalju I plažu Zrće preporučio mi je moj fudbalski kolega Zlatan Ibrahimović. Stvarno je odlično, I drago mi je da sam baš Novalju i plažu Zrće izabrao za svoj godišnji odmor. Svojim kolegama u klubu ću sa oduševljenjem preporučiti Papayu" izjavio je mladi fudbaler Mario Balotelli.

 

 

 Get EXITed 2011

Get EXITed 2011

 

 

Službeno otvaranje letnje sezone 2011. novaljske PAPAYE je u petak 24. juna, a već u nedjelju 26. juna počinje regionalni muzički Festival GET EXited. 

GET EXITed je zajednički projekt EXIT tima i kluba PAPAYA, a festival radi na regionalnom zbližavanju mladih i internacionalnoj promociji regije i poboljšanju turističke ponude.

Regionalno muzičko putovanje za jedan od najvećih svetskih festivala dobiće svoje drugo Get EXITed izdanje na prekrasnoj plaži Zrće, u klubu Papaya od 26.- 30. juna.

Get EXITed u klubu Papaya okupiće najbolje regionalne ali i svetske muzičke izvođače, DJ-eve i producente koji će u pet dana i noći festivala predstavljati najbolje od elektronskih žanrova.

Nakon Papaye, Get EXITed turneja se nastavlja i u drugim gradovima regije, a završava u sklopu dnevnog izdanja Exit festivala.

 

 

 Club Papaya Zrće beach

Club Papaya Zrće beach

 

 

Sa GET EXited Festivalom započinje najsadržajnija sezona 32. kluba u svetu (DJ MAG) PAPAYE, a u dva letnja meseca u klubu će nastupiti Sven Vath, Eric Priydz, najbolji DJ sveta Armin Van Buuren, na plaži Zrće nastupa i britanska DJ zvezda Fatboy Slim po uzoru na Brighton beach na čijem se nastupu očekuje više od 10 hiljada posetilaca.

Već legendarni Nokia Papaya Day&Night Festival u četiri dana nudi nastupe Freemasonsa, Axwela, Chichane live, a u Papayi će nastupiti i najskuplji DJ sveta Tiesto, svetska dance atrakcija Swedish House Mafia, Paul Van Dyk i mnogi drugi muzičari.

Program i sadržaj kluba prepoznali su i brojni svestski mediji koji su prisustvovali na nedavnom predstavljanju Papaye u Londonu, a poslednjih godina su o Papayi izveštavali i britanski BBC, američki CNN, MTV, Dj Mag, Daily Star, The Sun, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian, MTV i brojni drugi svetski i regionalni mediji.

 

 

 Club Papaya Zrće beach

Club Papaya Zrće beach

 

Preko 30 turističkih agencija iz celog sveta sa kojima Papaya i Novalja sarađuju najavljuju spektukularne brojke poseta tokom čitave sezone. Samo za Get EXITed i HIDEOUT festivale najavljeno je više od 7 hiljada britanskih turista.

Get EXITed Festival line Up:

26.06.2011. – Funkerman
27.06.2011. – Chris Lake, Fritz Kalkbrenner
28.06.2011. – John Digweed
29.06.2011. – Dennis Ferrer
30.06.2011. – Joris Voorn

Ulaznice za GET EXITed festival mogu se kupiti na web adresi www.papaya.com.hr ili na prodajnim mestima Eventim-a (www.eventim.hr ).