Home

VESTI

Sve je spremno za jubilarni INmusic

No Comments Festival

Sve je spremno za jubilarni INmusicPred nama je najbolje i najveće izdanje INmusic festivala!
 U ponedjeljak, 22. juna u 17 sati Mel Camino ima čast svojim nastupom otvoriti jubilarno izdanje INmusica!

 

U sredu, odmah nakon nastupa Placeba, INmusic festival priprema svečano obeležavanje 10. izdanja, a nakon toga slavlje se nastavlja do ranih jutarnjih sati. Tokom sva 3 dana, 22., 23. i 24. juna, na INmusicu nastupiće niz sjajnih kako stranih tako i domaćih i regionalnih izvođača.
  

Dobre zabave i atmosfere neće nedostajati. Ulaz na festivalski prostor otvara se u 16:30. Nastupi izvođača svaki dan započinju u 17 sati. Nakon što se svetla na glavnoj pozornici ugase, noćni provod nastavlja se uz fenomenalne partije na nekoliko lokacija na festivalskom Otoku Mladosti. 

 

Jarun je spreman za INmusicov slavljenički jubilarni spektakl! Prvi kamperi već su se smestili i udomaćili u do sada najvećem festivalskom kampu smeštenom na 2 jarunska otoka i otvorenom od petka, 19. juna. Neki od kampera su dugogodišnji gosti, a svake godine ima sve više novih zaljubljenika u INmusic festival. Iako muzicki program INmusic festivala počinje tek sutra, kamperi su već sad oduševljeni atmosferom koja je zavladala u kampu.

 

Sve ulaznice se na festivalskom ulazu menjaju za festivalske narukvice. Posetioci se mole da narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer tada prestaju biti važeće. Organizatori mole posetioce da se pridržavaju standardnih festivalskih pravila koja se nalaze na web stranici INmusic festivala te na poleđini ulaznice. 
Za vreme festivala (22., 23. i 24. juna), od 18:00 do 02:00 sata, Jarunom će saobracati dve besplatne autobuske linije: od oba ulaza na Jarun (Hrgovići i Hrvatskog sokola) do ulaza na INmusic festival. Kako bi se smanjile gužve postioci se mole da koriste autobus umesto automobila. Ožujsko pivo osigurava besplatan javni gradski prevoz za sve posetioce INmusic festivala, pri čemu je na ulasku u ZET vozilo ili na zahtev službene osobe potrebno predočiti važeću festivalsku ulaznicu ili narukvicu. HŽ Putnički prevoz svim posetiocima INmusic festivala odobrava popust u visini 40 % od redovne prevozne cene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova s područja Republike Hrvatske i Republike Slovenije do Glavnog kolodvora u Zagrebu i natrag. Zahvaljujući suradnji s OTP bankom Hrvatska na prostoru festivala omogućeno je beskontaktno i bezgotovinsko plaćanje, odnosno brzo dostupna kvalitetna i raznolika ponuda hrane i pića.
Kako bi posjetitelji u svakom trenutku bili informirani što se na festivalu događa, pripremljene su i festivalske knjižice sa svim potrebnim informacijama, a dostupna je i festivalska aplikacija za mobilne uređaje.

 

 

 Sve je spremno za jubilarni INmusic

Sve je spremno za jubilarni INmusic

 

 

Jubliarni INmusic festival uveličaće Placebo, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Rudimental (live), Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcycle Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinner, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap, Katalina Kicks, NLV (Nikol, Luka i Vedran), The Belle Infidels, Mel & Django Jet, Them Moose Rush, Killed a Fox, Discohernia, Ljetno kino, Zadruga te mnogi drugi.

INmusic festivalINmusic festival održava se od 22. do 24. juna 2015. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala mogu se kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj. Kupovina ulaznica putem INmusicovog webshopa bit će moguća do 21. lipnja u ponoć. Ukoliko ne budu rasprodane, biti će dostupne i na festivalskim blagajnama. Cena festivalske trodnevne ulaznice je 349 kuna, a kamperska je 200 kuna. Jednodnevna ulaznica iznosi 299 kn (na festivalskom ulazu cijena jednodnevne ulaznice bit će 300 kuna). Više informacija o festivalu na www.inmusicfestival.com