Home

VESTI

Sutra u Nišu počinje Nisomnia 2010

No Comments Festival

Sutra u Nišu počinje Nisomnia 2010

Prostor rovova niške tvrđave spreman je da primi ljude iz Niša i  regiona koji dolaze da isprate raznovrstan muzički program i mnoštvo pratećih manifestacija.
 
Tokom tri dana festivala, publici će se predstaviti preko 20 bendova i preko 30 dj-eva iz Srbije i sveta dok u pratećim programima, u “Zoni slobodne volje” , učestvuje oko 50 umetnika iz Niša i okoline. 

 

Iako prateće manifestacije festivala počinju već u petak tokom dana a muzički deo programa u 21h, zvanično otvaranje festivala zakazano je za 24h kada će USB acrobatik tim iz Niša izvesti svoj extreme performans.

Karte za Nisomniju mogu se i dalje kupiti u NKC-u, Turističkoj organizaciji Niša (Suvenirnica na ulazu u Tvrđavu i Voždova 7) , Chan-Doo skejt shop-u i muzičkoj prodavnici Happy House u poslovnom centru Kalča u Nišu. Tokom trajanja Nisomnie, karte će moći da se kupe i u PRESS centru festivala (Salon 77 u Tvrđavi, od 12 do 21h) a od 21do 02h  i na zvaničnom ulazu festivala.

 

 

Muzički festival "Nisomnia 2010"

Muzički festival "Nisomnia 2010"
 
 
Cena kompleta je 500 dinara a pojedinačne karte u pretprodaji koštaju  200 a na ulazu 300 dinara. Prihod od karata NISOMNIE 2010 posvećen je sprovođenju akcije za decu i mlade u Nišu koja će biti izvedena i medijski ispraćena nakon festivala.

Za festival ove godine postoji veliko interesovanje i posetilaca i medija. Dobar program i koncept  NISOMNIE 2010  kao i  nove ideje  koje prate ovogodišnju organizaciju, pokazuju da ovakav festival  ima potencijala i  umetničke snage koje stoje iza njega.

 
 
 
Više informacija: