Home

VESTI

Sutra počinje Terraneo festival 2012!

No Comments Festival

Sutra počinje Terraneo festival 2012!Ostao je još jedan dan do početka drugog po redu Terraneo festivala, koji se održava od 7. do 10. avgusta u Šibeniku!
   
Odličan muzički program, strani i domaći bendovi, gostovanja DJ-a, non-stop parti zone, radionice i predavanja, izložbe i performansi, kampovanje, zabavni sadržaji, ekologija, kupanje, sunce i more… sve ovo čini Terraneo festival, koji će posetiocima pružiti nedelju dana nezaboravnog letovanja i zabave!
  

Izvođači koji će nastupiti na drugom po redu Terraneo festivalu su: The Roots, Thievery Corporation live, The xx, The Jon Spencer Blues Explosion, The Vaccines, Wild Beasts, Friendly Fires, Groove Armada (DJ Set), Parov Stelar Band, The Ting Tings, The Horrors, Digitalism, Anna Calvi, The Very Best, Future of the Left, Dan Mangan, Elemental, Dječaci, Goribor, Cinkuši, Vuneny, Kandžija, Golem, Jarboli, Ola Horhe, Erotic Biljan & His Heretics, Mika Male, Gatuzo, Žoambo Žoet Workestrao, The Toronto Drug Bust…

Festival Terraneo se održava u napuštenoj kasarni nedaleko od centra Šibenika, koja se za vreme trajanja festivala pretvara u pravi mali grad koji poprima atmosferu Woodstocka! Još jedna pogodnost na ovom festivalu je kamp, koji će učiniti boravak što ugodnijim. Terraneo kamp smešten je na festivalskoj lokaciji i ima kapacitet od oko 4000 mesta. Više informacija možete pronaći na www.terraneofestival.com.

 

 

 Sutra počinje Terraneo festival 2012!

Sutra počinje Terraneo festival 2012!

 

 

Ulaznice za Terraneo festival mogu se kupiti po ceni od 3.820 RSD za pojedinačne karte, ili 7.130 RSD za jedinstvenu četvorodnenvu ulaznicu – na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji (www.eventim.rs). Cena kamp mesta u tajanju od šest dana iznosi, 3340 RSD. Deca do 14 godina starosti imaju besplatan ulaz na festival, pod uslovom da dolaze uz pratnju punoletne osobe koja ima kupljenju ulaznicu. Cene karata na samom ulazu će biti nešto skuplje, zato požurite i nabavite svoju ulaznicu na vreme po pretprodajnim cenama.

Za lakše snalaženje na festivalskom prostoru možete da preuzmete Android i iPhone aplikaciju „Terraneo in your pocket“, koja svim Android i iPhone korisnicima omogućuje pregled svih onih sadržaje koji se već nalaze na službenoj internet stranici Terraneo festivala, a moguće je posebno označiti omiljene izvođače i tako osigurati pravovremenu informisanost o njihovim aktivnostima na festivalu. Posebno iznenađenje u aplikaciji je kamera sa posebnim Terraneo okvirom i nekoliko pravih letnjih filtera.