Home

VESTI

Sutra počinje deveti INmusic festival!

No Comments Festival

Sutra počinje deveti INmusic festival!Sutra počinje deveti INmusic festival! Tačno u 16 sati i 30 minuta otvaraju se vrata najvećeg i najcenjenijeg open air festivala u Hrvatskoj i jednog od najboljih evropskih festivala. The Black Keys, Pixies, MGMT, The Fratellis, Foals, Flogging Molly, Wolfmother, Partibrejkers, Rambo Amadeus i spisak se nastavlja.
 
Neki od najatraktivnijih i najtraženijih bandova dolaze na najlepšu lokaciju grada Zagreba. Jarunski Otok mladosti i po prvi put Otok Trešnjevka ugostiće desetine hiljada posetilaca festivala i kampera.
 

INmusic festival raste iz godine u godinu pa tako ni 2014. nije iznimka. Kamp se preselio na Otok Trešnjevku i uz internet, toplu vodu, ugostitelje, bogat izbor hrane i pića, nudi i posebne plažu za kampere te još mnoštvo dodatnih sadržaja. Da bi kamperi što lakše došli na festivalski Otok mladosti postavljen je sto metara dug i dva metra širok pontonski most.

Vratio se i Hidden stage koji je ove godine smešten ispod spektakularnog šatora kakav će posetioci moći pronaći i nasuprot Main stagea.

Zahvaljujući saradnji s OTP bankom, uveden je i nikad brži način plaćanja hrane i pića na festivalu. Sve što posjetiocima ove godine treba je festivalska kartica koju kupuju na ulazu na festival i koju dopunjavaju novcem na jednom od tridesetak lokacija na Otoku mladosti ili Otoku Trešnjevka.

 

 

 Sutra počinje deveti INmusic festival!

Sutra počinje deveti INmusic festival! Digitalism

 

 

Na dane održavanja festivala 23., 24., i 25. juna, od 18:00 do 02:00 sata, Jarunom će saobraćati dve autobuske linije koje će putnike voziti od oba ulaza na Jarun do ulaza na INmusic festival. Prevoz festivalskim autobusom je besplatan, a besplatan će biti i javni prevoz za sve posetioce INmusic festivala za šta se pobrinulo Ožujsko pivo. Potrebno je samo prilikom ulaska u vozilo javnog prevoza predočiti festivalsku ulaznicu ili narukvicu.

Započetu saradnju s Gradom Zagrebom obeležiće i gradonačelnik Milan Bandić koji će na prvi dan festivala, u 20 sati i 30 minuta, obići oba festivalska otoka i uveriti se zbog čega je INmusic festival u nepunih 9 godina uspeo dobiti epitet jednog od 3 najbolja festivala na svetu te zbog čega je jedan od najvažnijih događaja za privredu glavnog grada, ali i za promociju kulture i turizma.

Vrlo atraktivan line up i popratni program najbogatijeg domaćeg open air festivala realizovan je zahvaljujući podršci Ožujskog piva, OTP banke, Turističke zajednice Grada Zagreba i Hrvatske turističke zajednice. Nadamo se da ste do sada već nabavili svoju festivalsku ulaznicu. Njih još nema mnogo, a možete ih pronaći za samo 349 kuna u najbližem Tisak Media centru i Tisak Media Webshopu, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te na službenim stranicama festivala: www.inmusicfestival.com.