Home

VESTI

Sutra otvaranje Big Snow Kop festivala

No Comments Festival

Sutra otvaranje Big Snow Kop festivalaDugo očekivani Big Snow Kop festival koji će pored 100 vrhunskih izvođača i atraktivnog sportskog programa, mnogobrojnim posetiocima iz zemlje i inostranstva omogućiti nezaboravan provod i zabavu, akrobacijama u snou parku, otvoriće većeras Wojtek Pawlusiak, Redbulov vozač i jedan od najboljih evropskih snoubordera.

Nakon spektakla na otvorenom, zabava se seli na glavnu binu festivala, u sportskoj dvorani hotela Grand, gde, na čelu sa domaćom zvezdom, Rambom Amadeusom zvanično počinje planinski muzički šou. 

 

Big Snow Kop festival je zahvaljujuci velikim svetskim, domaćim i regionalnim imenima muzičke scene kao i sjajnom ponudom zabavnih i sportskih aktivnosti pored domaćih gostiju privukao i veliki broj posetilaca iz regiona.

 

 

Sutra otvaranje Big Snow Kop festivala
 Sutra otvaranje Big Snow Kop festivala
 

Većina smeštajnih kapaciteta u turističkom centru je popunjena, a ograničen broj mesta na raspolaganju je u okviru paketa za produženi vikend tokom festivala. Inače, posećenost Kopaonika je rekordna za ovo doba godine a najveći broj gostiju očekuje se od četvrtka, 22. marta.

Od glavnih izvođača festivala, ljubitelje muzike tada očekuje Freestylers, a već u petak Basement Jaxx, dok će se za vikend na glavnoj bini nastupiti Ms Dynamite, Junior Jack i DJ Fresh.

Sneg u kombinaciji sa suncem i dobra muzika koja se već čuje širom planine svima pružaju priliku za uživanje u  pratećem programu festivala a onima koji su u “dobroj formi“ za žurke koje slede, ukoliko vec nisu stigli, preporučuje se da požure na Kopaonik!

 

 

Sutra otvaranje Big Snow Kop festivala
 Sutra otvaranje Big Snow Kop festivala
 

Festival organizuju EXIT tim, osnivači EXIT festivala i MK Mountain Resort, lider planinskog turizma na Balkanu uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj republike Srbije.

Detalje o programu festivala možete pogledati putem sajta www.bigsnow.rs