Home

VESTI

Supernatural festival 2013: Satnica

No Comments Festival

Supernatural festival 2013: Satnica U nedelju, 21. aprila 2013. godine, sedmi po redu Supernatural festival će se održati u Supernatural parku na Adi Huji od 12 do 20 časova. Bogat program će fanovima Supernatural festivala pored dobre zabave pružiti i kvalitetan ekološki i edukativni program.

 

Obrazovanje je centralna tema na Supernatural festivalu! Revitalizacija Ade Huje, Dunav i Eko turizam, kultura hrane su glavne teme festivala.

 

Muzički program Supernatural festivala 2013:

– 12:00 do 13:45: Dečiji program Hor Čarolija , Minja Subota i Dobrica Erić
– 14:00: DJ Filip
– 14.45: ZAA
– 16:00: DJ Javier Reyes
– 16:55: Kanda Kodža i Nebojša
– 18:30: Block Out

 

 

 Supernatural festival 2013: Satnica

Supernatural festival 2013: Satnica

 

 

 “Rosa Zelena učionica”:


– 12:45 Dečiji program Mjuziklaža  radionica

 

– 14:30 Revitalizacija eko sistema Ade Huje panel diskusija – Goran Trivan – sekretar Sekretarijata za životnu sredinu grada Beograda, Stojan Nikolić – predsednik opštine Palilula, Dragana Milovanović – Republička direkcija za vode i koordinator sa Međunarodnom komisijom za zaštitu reke Dunav (ICPDR), Mandl Benedikt – tehnički ekspert za učešće javnosti i komunikacije Međunarodne komisije za zaštitu reke Dunav, Branisalv Božovi, inžinjer geologije, Aleksandar Ližajić, kompanija Dekonta, WWF

-15 :30 Eko turizam  na Dunavu, panel diskusija –  Sabina Meigel, Donau Buro, Gordana Plamenac – direktor Turističke organizacije Srbije, Dejan Veselinov – direktor Turističke organizacije Beogradav i Boris Čamernik, generalni sekretar „Danube Competence Center“.  

 

– 17:00 Kultura hrane, prezentacija međunaordnog filmskog festival Kinookus

Za sve vreme trajanja festivala, posetioci će moći da se upoznaju sa vodećim ekološkim organizacijama, projektima i ljudima Srbije kroz program GREEN COMMUNITY; na ZELENOJ PIJACI organizovana je prezentacija i degustacija autentičnih i organiskih proizvoda Srbije; u PLASTENIKU je organizovana izložba cveća i začinskog i lekovitog bilja, kao i javni čas hortikulture; uz eksperte iz LOA – Lige Ornitologa Srbije, na OSMATRAČNICI svi zainteresovani imace priliku da posamtraju ptice Dunava. 

 

 

 Supernatural festival 2013

Supernatural festival 2013

 

 

Svi posetioci koji ove godine ponesu garderobu koja im više nije potrebna, moći će na festival da uđu BESPLATNO a sva prikupljena garderoba biće donirana Crvenom krstu Beograda. Za sve koji odluče da ne recikliraju, na kapijama festivala ulaznica će iznositi 400 dinara.

 

Ulazak za roditelje sa decom tokom čitavog trajanja festivala je slobodan.

LOKACIJA: Supernatural park, Ada Huja. Autobuska stanica- Kožara u Višnjičkom bulevaru.  Zahvaljujući Turističkoj organizaciji Beograda  obezbeđen je autobus Lasta koji će sve posetioce na svakih pola sata prevoziti od Višnjičkog bulevara do ulaza na festival.
Na festival je dozvoljeno uvođene životinja i kućnih ljubimaca.

 

 

 

Za sve dodatne informacije posetite www.supernatural .rs i www.facebook.com/supernaturalfestival.