Home

VESTI

Sudar domaćih tehno velikana u Barutani 16. i 17. septembra

No Comments Festival

Sudar domaćih tehno velikana u Barutani 16. i 17. septembraOtkriven lineup Belgrade Techno Festivala: Sudar domaćih tehno velikana u Barutani 16. i 17. septembra
 
Konačno je otkrivena kompletna lista izvođača koji će nastupiti na prvom ikada Belgrade Techno Festivalu u Barutani! Deset najvećih domaćih tehno imena nastupiće tokom dva dana ovog jedinstvenog muzičkog spektakla, a listi do sada otkrivenih izvođača, među kojima su u Mark Wee, Filip Xavi, Speedy, Alexandar Ivković i Luka Concrete pridružili su se MKDSL, Mihajlo, Sugar Lobby, Gordan Paunović i Vlada Janjić.
 

Domaći tehno velikani imaće priliku da se susretnu na jedinstvenom Belgrade Techno Festivalu u Barutani 16. i 17. septembra. Među do sada objavljenim imenima, listi tehno DJ veterana pridružili su se svima dobro poznati Goran Paunović, Vlada Janjić, MKDSL ali i neki perspektivni, mladi beogradski tehno DJ-evi.

 

Sugar Lobby je DJ-ica iz Beograda koja je, nakon više od 10 godina na klupskoj sceni iskusila promene koju krasi jedinstveni stil mikasanja. Nastupala je u Srbiji, celom regionu i na festivalima u Poljskoj i Nemackoj. Svoj prvi EP u saradnji sa TKN-om potpisuje za Organism etiketu. Mihajlo je precizno definisao sopstveni muzički stil od samog početka svoje karijere, i možemo ga opisati u jednoj rečenici: Tehno u svim oblicima i formama. Osnivač je poznate organizacije HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. koja se bavi planiranjem i realizacijom techno žurki. Video u kom Belgrade Techno Festival otkriva kompletan lajnap možete pogledati OVDE.

 

 

 Sudar domaćih tehno velikana u Barutani 16. i 17. septembra

Sudar domaćih tehno velikana u Barutani 16. i 17. septembra

 

 

Pratite Barutana Facebook stranicu i BTF event za najsvežije informacije u vezi sa ovim događajem na koji je Beograd dugo čekao. Uskoro stižu informacije o prodaji karata, obavezno ostanite uz BTF jer je spremio još mnogo iznenađenja.