Home

VESTI

Soundlovers – Music Festival

No Comments Festival

Sond Lovers

Osnovna zamisao je da se Zrenjanin u narednom periodu pozicionira i na umetničkoj, tj. muzičkoj, mapi Srbije.

 

Ova opština, polako – ali sigurno, približava grupi razvijenih lokalnih zajednica i pa je nephodno dodatno poraditi na imidžu Zrenjanina, razbiti sve predrasude o manjim gradovima i ugostiti sve ljubitelje dobrog zvuka organizovanjem muzičke manifestacije o kojoj će se govoriti u svim nacionalnim, pokrajinskim i naravno lokalnim medijima.

„Soundlovers – Music Festival“ održaće se ove godine u prostoru bivše kino bašte (otvoren i akustican prostor u centu grada kapaciteta 3000 ljudi) 13. juna.

 

Na prvom „Soundlovers – Music Festival“-u predstaviše se tri najpoznatija imena Srpske DJ scene : DJ's Mirko and Meex (Ultimate Grooves DJ's Beograd), DJ Groover (Novi Sad) mlad i perpektivan DJ koji je neadvno otpočeo i svoju producentsku karijeru.

Centralno ime ove manifestacije je Nemački producent i DJ Kurd Maverick čija produkcija ima visoku reputaciju kako u svetu tako i u Srbiji.

 

 

Sound Lovers

 

Ovo je prvi put da se u Zrenjaninu održava muzička manifestacija koja se može pohvaliti inostranim imenom koje puni svetske klubove i festivale.
SOUNDLOVERS ipak će ove godine trajati samo jedan dan, iako je prvobitan projekat bio mnogo obimniji..

Pozovite prijatelje, pozovite ih u Zrenjanin..

 

 

 

 

Clubbing.rs