Home

VESTI

Soundlovers Music Festival 04. Zrenjanin

No Comments Festival

Soundlovers Music Festival 04. ZrenjaninNovi, mnogo veći prostor festivala, sa spektakularnom scenografijom, najboljim scenskim artistima i vip delom, fenomenalni muški i ženski izvođači, povoljni “first minute” paketi ulaznica, himna festivala, internacionalna kampanja uz sve ono na šta ste prethodnih godina navikli, dovoljan su razlog da nestrpljivo odbrojavate dane!
  

„Soundlovers“ je jedan od najvećih festivala elektronske muzike kod nas, jedini ove vrste u Banatu. Ove godine, u samom epicentru letnje klupske sezone, 27. i 28. Jula, održaće se po četvrti put!
  

Za razliku od prethodne tri godine, kada se održavao na prostoru “Old Summer Cinema”, festival koji pored ovih teških vremena munjevito napreduje iziskuje novu, veću lokaciju za sve fanove koji ne žele da propuste muzički praznik u ovom delu zemlje. Ovogodišnji festival ugostiće preko 4000 očekivanih ljubitelja dobrih muzičkih vibracija svake od večeri, nedaleko od stare lokacije, takođe u samom centru Zrenjanina, na prostoru >>Electric Area<< , areni koja vapi za jednim velikim festivalom (stara pijaca odnosno ul. M. Tirše) .

Tokom prethodne tri godine, festival je, uspešno odolevajući različitim problemima, poput dana žalosti i vremenskih nepogoda prve i druge večeri trećeg festivala, rastao i postajao jači! Festival je tokom prethodne tri godine ugostio zvezde elektronske muzike, poput Kurd-a Maverick-a, Funkerman-a i Sandy-a Riverra-e, kao i najbolje domaće izvođače Mirka & Meex- a, DJ Groover-a, DJ Pookie-a, DJ Macro-a, Mark Funk-a, Wise D-a & Kobe-a, Peter-a Gold-a, Dave Floyd-a i Groovyman-a. Nakon izuzetno energičnih kampanja koje je u delo sproveo tim predanih mladih ljudi, Zrenjanin je svake festivalske večeri ugostio preko 3000 ljudi iz okoline, a festival je postao zaštitni znak dobre zabave u regionu.

 

 

 Soundlovers Music Festival 04. Zrenjanin

Soundlovers Music Festival

 

Četvrtom festivalu prethodi jaka internacionalna kampanja, kako putem Interneta i reklamiranjem u velikim gradovima u zemljama okruženja, tako i putem velikog letnjeg hita u najavi, himne Soundlovers festivala, koju pripremaju veliki prijatelj festivala DJ Groover, jedan od hedlajnera ovogodišnjeg festivala DJ Conte, u saradnji sa zvezdama šoua “Prvi Glas Srbije”  Anom Perišić i Danilom Marinkovićem . Da se u timu mislilo i na ravnopravnost polova čak, govori činjenica da će ovogodišnji festival ugostiti najbolje DJ majstore, ali i istovremeno i najlepše dame ovog zanimanja u okviru Male & Female večeri.

 

27. jula festival će otvoriti jedan od najiskusnijih izvođača na ovim prostorima, najveći promoter fanka i srodnih muzičkih žanrova, te čovek koji je, što kao suvlasnik klubova, organizator velikih dešavanja ili izvođač poznat svakom ko je bar jednom posetio neki od klubova u Beogradu – DJ Peppe. Njegovo trodecenijsko iskustvo u radu sa brojnim svetskim zvezdama, svakako će biti najbolja uvertira za centralni deo prve, Muške večeri festivala. 

 

 

 Soundlovers Music Festival 04. Zrenjanin

Soundlovers Music Festival

 

 

I nakon DJ Mag-a, DJ Mag! Uz, do sada nezapamćeni vatromet, koji će obasjavati Zrenjanin, performere i posebne scenske efekte, usijanje atmosfere dolazi sa nastupom svetske DJ atrakcije, Junior Jack-a. Čovek koji je neponovljivi osvajač najboljih svetskih Top lista, osnivač prestižnog labela Noisetraxx, hedlajner i rezident najvećih svetskih festivala i klubova, svojim hitovima “Thrill Me”, “Make Luv”, “E Samba”, kao i svojim najvećim hitom “Dare Me” (Stupidisco), svakako će postaviti nove granice dobrog provoda kod nas. Finiš Muške večeri festivala će, uz prepoznatljive vibracije sa Radija AS FM pripasti fenomenalnom disk džokeju i producentu, DJ Conte-u, rezidentu emisije Cue Point Radio Show na ovom radiju, kao i mnoštva vrhunskih klubova u pokrajini.

 

28. jula Soundlovers stage se pored vrhunske muzičke arene pretvara i u jedinstveni defile lepotica. Otvaranje Female night-a pripašće mladoj dami Loco Baby, koja će svojom harizmom na sceni, ali i odličnim DJ veštinama svakako na pravi način pripremiti posetioce za drugo poluvreme Soundlovers ludnice, kojom će nakon toga zavladati diva house muzike kod nas Miss Kay Dee. Nezaobilazno ime AS FM-a i najboljih žurki u zemlji i Jugoistočnoj Evropi, devojka koja svojim DJ veštinama, kako na gramofonima, tako i na dekovima, u kombinaciji svežinu i neverovatnu energiju. 

 

 

 Soundlovers Music Festival 04. Zrenjanin

Soundlovers Music Festival

 

 

Ova fenomenalna DJna i internacionalno poznati producent izaziva neponovljivu interakciju, intenzivne emocije i vrhunski doživljaj muzike.Ljubitelje tvrđeg elektronskog zvuka, zaraznog deep i tech house-a, minimala i techna, oduševiće na samom kraju preciznom tehnikom i ekstremnom elegancijom Lea Dobričić, koja na jedinstven nacin donosi sa sobom svežinu i neverovatnu energiju. Ova fenomenalna DJna i internacionalno poznati producent izaziva neponovljivu interakciju, intenzivne emocije i vrhunski doživljaj muzike.

Dvodnevne ulaznice će za najbrže “ljubitelje zvuka” u promo periodu koštati samo 590 dinara, uz posebne pogodnosti smeštaja i mnogo drugih iznenađenja.