Home

VESTI

Soundlovers festival Vol.2

No Comments Festival

Soundlovers festival Vol.2Održana je konferencija za novinare u kongresnoj sali Hotela Vojvodina u Zrenjaninu povodom održavanja drugog po redu "Soundlovers" muzičkog festivala.

Organizacioni tim je predstavio kompletan festival javnosti, planove marketing kampanje, a predstavnici lokalne samouprave Zorica Denda i Rade Vasiljević istakli su značaj održavanja ovakve manifestacije za Grad Zrenjanin i potvrdili da će lokalna samouprava i finansijski podržati ovaj projekat koji je kako oni kažu promovisanje grada u pozitivnom svetlu.

Drugi po redu "Soundlovers" muzički festival će se održati 19. juna 2010. u Kino bašti (Summer Cinema) pored gradske kuće u Zrenjaninu. Nekadašnji letnji bioskop (Old Summer CINEMA) se pokazao kao izuzetno akustičan i prelep prostor pod otvorenim nebom, u centu grada koji može da primi 3000 ljudi.

 

Holandska house legenda DJ FUNKERMAN, koji povremeno nastupa na žurci u belom "Sensation White", će nastupiti na predstojećem festivalu.

 

 

DJ Funkerman

DJ Funkerman

 

 

MUSIC FESTIVAL SOUNDLOVERS Vas poziva na konkurs za promotere i promoterke ovogodisnjeg festivala. Konkurs traje do 20. maja 2010. godine, a pozvani su svi studenti od 18 do 23 godine.

Posao promotera/ke predviđa direktnu promociju i prodaju karata na teritorijama van Zrenjanina. Kandidatima se pruža i prilika za potencijalno napredovanje i usavršavanje, prevashodno u poslovima iz oblasti marketinga i odnosa s javnošcu. Potrebno je da kandidati pokažu poznavanje muzickog profila kojim se bavi naš festival, kao i muzicke scene uopšte. Dodatno se vrednuju veština komunikacije, poznavanje Interneta i rada na racunaru uopšte.

Prijave sa fotografijom i kratkom biografijom možete slati na: promoter@soundlove.rs

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=YUyNg-ud97Q|width=450|height=364{/mgmediabot2}

PR najava festivala

 

 

Tv prilog konferencije za novinare održane u kongresnoj sali Hotela Vojvodina u Zrenjaninu povodom održavanja drugog po redu "Soundlovers" muzičkog festivala.

 

 

 

Više informacija možete naći na:

www.soundlove.rs