Home

VESTI

Sonus festival u humanitarnoj akciji

No Comments Festival

Sonus festival u humanitarnoj akcijiSonus festival u humanitarnoj akciji za istraživanje bolesti tumora mozga. Sonus festival, koji će se održati od 21. do 25. avgusta u klubovima na ostrvu Pagu, osim što svakog dana dodaje neko od svjetski poznatih imena elektronske muzike svom programu, najavio je još jednu akciju – humanitarnu.  
   

Jedan od redovnih izvođača Sonus festivala, planetarno popularan underground DJ i producent, Seth Troxler, još jednom nas je oborio s nogu.
  

Ovog puta ne na plesnom podiju, već sa svojom plemenitom akcijom – uz tim od deset ljudi popeo se na vrh Kilimanjara, s misijom da prikupe $1.000,000 namijenih za istraživanje tumora mozga.

 

Priliku za sudjelovanjem u ovoj humanitarnoj akciji, dobit će i posjetitelji Sonus festivala gdje će Seth Troxler ove godine biti jedan od headlinera. Na info pultu festivala, posjetitelji će moći priložiti novčana sredstva i dati svoj doprinos u akciji prikupljanje sredstava za inovativna istraživanja i podizanje svesti o ovoj teškoj bolesti.

Seth Troxlera na četvrtom izdanju Sonus Festivala na plaži Zrće posjetitelji će imati priliku slušati čak dva puta. U dnevnom delu festivala nastupit će nakon Bas Ibellinija u Kalypsu, a uz ovog izuzetnog umjetnika i divnu dušu imamo priliku i otplesati kraj festivala gdje svira uz Jackmastera u klubu Aquarius.

 

 

 Sonus festival u humanitarnoj akciji

Sonus festival u humanitarnoj akciji

 

 

Sethovu akciju možete podržati i na linku: www.curebraincancer.org.au/my-fundraising

Cena festivalske ulaznice za sve posetitelje iz naše regije je povlaštena i iznosi 7.300 din. Kupnja je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004 ili na Entrio prodajnim mestima www.entrio.hr/outlets

Ograničeni broj dnevnih ulaznica bit će dostupan na ulazu u festivalu. 4.200 din iznosit će dnevna karta za sve dane osim zadnjeg dana festivala kad će cena biti 4.950 din.

 

Sonus festival u humanitarnoj akciji

Sonus festival u humanitarnoj akciji

 

 

SONUS FESTIVAL 2016
21. – 25.08.2016.
plaža Zrće, ostrvo Pag, Hrvatska

Linkovi:
Prodaja karata: www.entrio.hr/event/sonus-festival
Web site: www.sonus-festival.com

Facebook: www.facebook.com/sonusfestival
Instagram: www.instagram.com/sonusfestival