Home

VESTI

Sjajna završnica Lovefesta u Vrnjačkoj Banji

No Comments Festival

Sjajna završnica Lovefesta u Vrnjačkoj BanjiNastupom grupe MVP sinoć je završen Lovefest u Vrnjačkoj Banji. Uz ovacije i emocije pesmama o ljubavi grupa MVP je na pravi način privela kraju šesto izdanje festivala. Tokom tri festivalska dana Lovefest je posetilo blizu 8000 ljudi iz zemlje i sveta.
  

Poslednje večeri festivala na glavnoj Tuborg bini program je počeo nastupom grupe Sinestezija, a potom je usledio nastup grupe S.A.R.S.
  

Članovi benda su zajedno sa publikom, koja je uživala u njihovom nastupu napravili odličnu atmosferu u Letnjem amfiteatru. Zvezde večeri su svakako bili i Darkwood Dub, koji su u već prepoznatljivom maniru oduševili publiku, koja je ispratila svaku pesmu zajedno sa njima.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs Vam je pripremio fotografije sa ovogodišnjeg LoveFest-a, iako atmosferu je bilo veoma teško preneti, pokušali smo to učiniti.

Uživajte u fotografijama koje vas iščekuju u našoj Galeriji slika.{/xtypo_rounded1}

 

Ljubav i pozitivne vibracije koje su kružile festivalom su dočekale i grupu MVP, koja je publiku držala na nogama sve do kraja i zatvorila šesti festival ljubavi u Vrnjačkoj Banji.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=TeEc5xvESsM|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Love fest 2012 – James Zabiela 

 

Prema rečima direktora festivala Marka Vukomanovića, ovogodišnji Lovefest predstavlja veliki pomak, ali i zadatak da sledeći bude još bolji.

 

"Odlučili smo da ove godine festival podignemo na viši nivo i osim muzičke zone napravili smo još devet novih zona festivala. Cilj svake je promocija mladih umetnika iz Srbije kroz razne oblasti. Odaziv posetilaca je bio i više nego odličan, a Vrnjačku Banju i Lovefest posetio je i veliki broj mladih iz Srbije, ali i stranih turista. Sigurni smo da ćemo ovogodišnji uspeh ponoviti i sledeće godine, a naš cilj je da postanemo najveći regionalni festival prepoznatljiv u celom svetu", dodao je Vukomanović.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=M-FZGq7uKHM|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Love fest 2012 – Noir

 

 
Poslednjeg dana festivala dodeljene su i nagrade za tri najbolja filma na Cinema zoni, kao i najbolju fotografiju Photo zone.

 

Posetioci festivala ove godine imali su priliku da se opuste i uživaju u muzici na Chill zoni, da se rekreiraju na Street Basket zoni, ali i da se edukuju na Workshop i Eco zoni, a najmlađi posetioci su u okviru Kids zone svakog dana učili da crtaju i glume.  

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=4NbVooaRCaI|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Love fest 2012 – Alex Niggemann

 

 

Sjajna publika, neponovljivi nastupi svetskih i domaćih zvezda na dve bine, devet zona festivala i uvek pozitivna atmosfera obeležili su šesto izdanje Lovefesta i postavili zadatak za organizatore da sledeći bude još bolji. Već od septembra počinju pripreme za Lovefest 2013, kao i rad na projektima tokom godine.