Home

VESTI

Share Conference – Pripremite se

No Comments Festival

Predstavljamo vam: "SHARE Conference"SHARE Konferencija počinje u četvrtak, 7. aprila u podne, predavanjima, radionicama, panelima u Domu omladine Beograda, a završava se u nedelju, 10. aprila rano ujutro u nekom od najboljih beogradskih klubova.

Ova konferencija/festival po prvi put u regionu istovremeno okuplja međunarodne zvezde Internet i društvenog aktivizma, umetnike iz sfere novih medija i priznate muzičare. SHARE Conference pokrenuli su The State of Exit Fondacija i The State Of Exit.

 

Program
Kroz predavanja, radionice i izložbe koje će voditi predstavnici giganata kao što su Google, Yahoo, MIT, marketinški magovi iz tima Baraka Obame, i mnogi drugi, a uz nastupe izvođača kao što su Tricky, Carl Craig, Beardyman, Does It Offend You, Yeah?, Beograd će u aprilu postati mesto razmene novih znanja, ideja i zabave.

Inovativna SHARE by Day edukativna platforma i intenzivne SHARE by Night with Tuborg žurke, predstavljaju dve programske celine festivala.

Sve o SHARE by Day programu možete pronaći na ovom linku (prikaz programa: by day), SHARE By Night with Tuborg istražite tako što ćete kliknuti ovde (prikaz programa: by night), a za satnice svih predavanja, panela, radionica, nastupa kliknite ovde. Takođe, satnicu možete skinuti u pdf formatu klikom na ovaj link.

 

 

Share conference

Share conference

Mobilne aplikacije
Ukoliko imate iPhone ili telefon sa Android platformom – informišite se o svim detaljima SHARE konferencije putem mobilnog telefona. Aplikacija sadrži informacije o učesnicima i programu, satnice nastupa i predavanja, lokacije, favorite, a između ostalog i live twitter feed, gde ćete moći uživo da pratite vaše i tvitove svih posetilaca!

– Android aplikaciju možete skinuti preko ovog linka.
– iPhone aplikaciju možete skinuti preko ovog linka.

Foursquare korisnici, čekirajte se na nekoj od 10 lokacija SHARE konferencije preko svog naloga. Postavite komentare sa lokacija na kojima se nalazite i smanjite šansu da vaši prijatelji propuste dobru zabavu, predavanje ili izložbu!

Ulaznice
Usled velikog interesovanja za SHARE konferenciju koja će se od četvrtka do nedelje održati u Beogradu, svi trodnevni paketi ulaznica su rasprodati.

 

Za sve koji nisu stigli da kupe paket u obliku jedinstvene narukvice koja omogućava prisustvovanje svim dnevnim i noćnim programima SHARE konferencije, postoji vrlo ograničen kontigent pojedinačnih ulaznica za noćni program koje će biti u prodaji na veče događaja.

 

Predstavljamo vam: "SHARE Conference"

*Paketi / Zamena vaučera
Vaučere možete da zamenite za narukvice u Domu omladine u sledećim terminima:

Sreda, 12-20h
Cetvrtak, 10-22h
Petak, 11-19h
Subota, 11-19h

Paket ulaznica za SHARE conference, odnosno SHARE narukvica, omogućava prisustvo svim dešavanjima dnevnog programa u Domu Omladine, kao i ulaz na sve događaje u svim klubovima tokom noći.

*Pojedinačne ulaznice
Pored narukvice, moguće je kupiti i pojedinačne ulaznice na veče događaja, na ulazu u klubove, po sledećim cenama:

1.190 dinara (Dom Omladine, by Night, 07. april)
1.990 dinara (Dom Omladine, by Night, 08. april)
1.990 dinara (Dom Omladine, by Night, 09. april)
490 dinara (Svi klubovi osim Doma omladine, pojedinačna cena za sve događaje)

Lokacija
Dom Omladine sa 3 sale je centralna lokacija dnevnog i noćnog programa festivala, dok će se SHARE By Night with Tuborg nastupi događati i u klubovima Gun, Energija, Tube, Plastic, Mint, KC Grad i 20/44.

Na ovom linku pogledajte mapu grada.

SHARE uživo
facebook.com/shareconference
twitter.com/shareconference
twitter.com/sharebyday
twitter.com/sharebynight
youtube.com/shareconference
vimeo.com/shareconference
flickr.com/shareconference
soundcloud.com/shareconference
mixcloud.com/shareconference
bandsintown.com/ShareConference

 

 

 

 

Više informacija i programu i ulaznicama na adresi www.shareconference.net