Home

VESTI

Seth Troxler otvara letnju sezonu u Zagrebu na Sonusovom #WELOVESOUND festivalu

No Comments Festival WELOVESOUND

Najpoznatiji američki techno DJ, Seth Troxler, otvoriće letnju sezonu u Zagrebu na Sonusovom #WELOVESOUND open air festivalu, 01.06.2019. Veliko jezero Jarun, Zagreb

Zagrebački #WELOVESOUND open air festival već je postavio visoke standarde u prethodne dve godine kada je ugostio neke od najcenjenijih svetskih zvezda na sceni elektronske muzike, ali ove godine je pomerio i taj limit.

Nakon zvezda poput Ricarda Villalobos-a, The Martinez Brothers, Loco Dice-a, Chris Liebing-a, Enza Siraguse, Timo Maas-a i tINI, da nabrojimo samo par, Sonusov zagrebački festival ugostiće ime svetskog glasa.

Aftermovie #WELOVESOUND festival 2018: 

#WELOVESOUND FESTIVAL 2018 AFTERMOVIE

Enjoy in a bit of atmosphere from #WELOVESOUND festival 2018 when Ricardo Villalobos, The Martinez Brothers, Jackmaster, Sonja Moonear & many more, work their magic and set the dancefloor on fire 💙💃🕺🙌 Join us on June 1st for We Love Sound festival 2019 under the stars, next to the lake in Croatian capital Zagreb. Stay tuned…

Gepostet von Sonus am Dienstag, 15. Januar 2019

 

Seth Troxler osim što je poznat jer je 2013. godine proglašen najboljim DJem sveta prema izboru renomiranog časopisa Resident Advisor, svoju globalnu slavu zaslužio je, prema rečima fanova ali i struke, svojim najraznovrsnijim setovima i enciklopedijskim znanjem od ranog Chicago house-a i minimal techna do indie rocka i ambijentalne muzike.

Ovaj Amerikanac, odrastao u Detroitu, sa trenutnim adresama u Berlinu, Londonu i Ibizi, resident je prestižnih svetskih klubova DC10 na Ibizi, Fabric u Londonu, Trouw u Amsterdamu i Output u New Yorku, ali i vlasnik vrlo uspešnog restorana Smokey Tails u Londonu što otkriva još jednu njegovu veliku ljubav – hranu.

Troxler je posebnu pažnju javnosti privukao 2016. godine učešćem u humanitarnom pohodu na planinu Kilimandžaro kada je rame uz rame s australijskim neurohirurgom Charlie Teo-m prikupio 1 milion dolara za borbu protiv raka mozga.

Uz Setha, na #WELOVESOUND festivalu nastupiće opet miljenica publike, Sonja Mooner. Nakon što je prošle godinje, uprkos letnjoj kiši, zapalila par hiljada posetilaca na livadi pored Velikog jarunskog jezera, kako saznajemo, Sonja je i sama poželela da se vrati u Zagreb. Jedna od tri najpoželjnije DJice sveta, poznata je po svojim eklektičnim setovima, bogatoj kolekciji gramofonskih ploča i “zaraznoj” energiji koju mogu osetiti svi posetioci na podijumu. Tokom svoje bogate karijere saradjivala je sa velikanima elektronske muzike kao što su Ricardo Villalobos, Luciano, Carl Craig te postala član poznate berlinske etikete Perlon.

Od domaćih izvođača, programu će se pridružiti Andrea Ljekaj, nagrađivani producent i međunarodni DJ s izdanjima na muzičkim etiketama Get Physical, Einmusika, Save Us i Selador.  Muzika Andree Ljekaja svirala je dosad na BBC radiju, Boiler Room-u, Burning Man-u, kao i u DJ setovima Joris Voorn-a, Laurent Garnier-a, Maceo Plex-a, Dubfire-a, Dj Harvey-a, Jamie Jones-a, Mandy-a i Noir-a. Šira javnost je za Andreu mogla da čuje prošle godine kad je izdat njegov remiks za hrvatsku divu Josipu Lisac.

Otvaranje letnje sezone u Zagrebu, a ujedno i treće izdanje open air #WELOVESOUND festivala održaće se u subotu, 1. juna 2019. godine na Velikom jarunskom jezeru, pored skate parka, s početkom u 16h i trajaće do 5h ujutro nakon čega sledi sad već tradicionalni, afterparty.

Early bird ulaznice su rasprodate dok su trenutno u prodaji regularne ulaznice po ceni od 3177 din (200 kuna). Ulaznice će dan pre festivala i na ulazu iznositi 4765 din (300 kuna). Ulaznice koje uključuju open air i afterparty, dostupne su u prodaji online putem službene web stranice festivala www.we-love-sound.com/tickets

#WELOVESOUND organizuje iskusna ekipa koja stoji iza Sonus festivala, treću godinu zaredom proglašenim najboljim festivalom u Hrvatskoj.

Za više informacija, pratite #WELOVESOUND festival na društvenim mrežama.

Facebook: www.facebook.com/events/2196667973916350

Instagram: www.instagram.com/welovesound

PRIDRUŽITE SE NAŠOJ VIBER ZAJEDNICI PUTEM VAŠIH MOBILNIH APARATA www.vb.me/sonus2018community

 

Tags: , , , , ,