Home

VESTI

Šesti Refresh festival u Kotoru od 9. do 11. avgusta!

No Comments Festival

Šesti Refresh festival u Kotoru od 9. do 11. avgusta!Ovogodišnji Refresh festival, šesti po redu, koji će biti održan od 9. do 11. avgusta u diskoteci Maksimus, u Kotoru, ugostiće velike svetske DJ magove, Tigu, Marca Baileya, Cristiana Varelu, Nicolu Fasana i Steve Foresta, a njima će se pridružiti i brojna imena regionalne scene.

   

Refresh festival tokom prethodnih pet godina postao je prepoznatljiv brend koji privlači publiku iz cele Evrope posebnom atmosferom  i  energijom koju čine more, vrhunska produkcija i pažljivo selektovana DJ imena a svojim posetiocima ponovo će doneti tri dana uzbudljivog provoda i dobre muzike na Jadranu.
 

Prve večeri festivala, u četvrtak 9. avgusta svoje ploče će zavrteti legenda elektro-pop i house zvuka, čuveni DJ i producent Tiga,! Uvertiru će pripremiti Vlado Marković,član crnogorske  DJ ekipe Beat at Joes.

 

 

 Šesti Refresh festival u Kotoru od 9. do 11. avgusta!

Tiga

 

 

U petak za pultove staju dva maga,  Cristan Varela, najveća španska DJ zvezda kao i  majstor techno tech house scene, Marco Bailey. Za podršku te večeri zadužen je novosadski DJ Vladimir Aćić.

 

Poslednje večeri festivala, u subotu, 11. avgusta, publika će do jutra plesati uz nastup uzbudljivog dvojca Nicole Fasana i Steva Foresta, a za zagrevanje, svoje ploče zavrteće DaniloK sa svojim progressive house, tech house, techno trakama. 

 

 

 Šesti Refresh festival u Kotoru od 9. do 11. avgusta!

Cristan Varela

 

 

Cena trodnevne ulaznice za Refresh festival iznosi 25 eura. Jednodnevne ulaznice koštaju 10 eura i moguće ih je kupiti i tokom trajanja festivala na ulazu u diskoteku Maksimus.

 

Ulaznice će moći da se kupe na sledećim prodajnim mestima:
Kotor – Caffe bar AS, Trg od oružja
Bar – Pub Living room
Podgorica – SUPER MAXI  (info pult Delta City)

 

Prethodnih godina Refresh je ugostio  najbolje svetske didžejeve među kojima su Steve Angello, Nick Warren, Carl Craig, Dave Clarke, Hernan Cattaneo, Darren Emerson, Sharam, a festival svake godine poseti preko 10 000 posetilaca.

 

 

 Šesti Refresh festival u Kotoru od 9. do 11. avgusta!

Marco Bailey

 

 

Više informacija o festivalu može se pronaći na:

www.refreshfestival.com
www.twitter.com/RefreshFestival
www.facebook.com/refreshfestival