Home

VESTI

Serbia Wonderland nominovan za “Najbolji novi evropski festival”

No Comments Festival

Serbia Wonderland nominovan za "Najbolji novi evropski festival"U okviru najprestižnijeg evropskog festivalskog takmičenja ˝Europian Festival Award˝ (EFA), Serbia Wonderland festivalu je pripala čast da se već posle prve godine održavanja nađe u nominaciji u dve kategorije: ˝Najbolji novi evropski festival ˝i˝ Najbolji evropski festival srednje veličine˝. 

  

Ovo takmičenje se tradicionalno održava od 2009. godine, okuplja najbolje evropske festivale i veliko je priznanje što je Serbia Wonderland još jedan predstavnih Srbije  koji najavljuje velike uspehe u godinama koje slede.
 

Podsetimo da je Serbia Wonderland zaživeo pre tačno godinu dana kao ideja da se po uzoru na vodeće svetske festivale popularnog EDM zvuka u Srbiji započne jedno takvo dešavanje koje će dovesti najbolje svetske dj-eve elektronskog zvuka. Prvi Oper Air festival održan je 20. i 21. juna na Beogradskom sajmu i okupio je  oko 12 000 posetilaca. Njemu su prethodila 3 ˝indoor˝ događaja koje je posetilo preko 16 000 gostiju i koja su bila uvertira za veliki letnji festival. U tom periodu nastupala su preko 20 svetski poznatih dj imena koja su puštala muziku na najvećim događajima poput Tomorrowland-a, Ultra Music Festivala, Creamfields-a itd.

 

 

 Serbia Wonderland nominovan za "Najbolji novi evropski festival"

Serbia Wonderland nominovan za "Najbolji novi evropski festival"

 

 

Organizatori najavljuju nova iznenađenja za 2015. godinu. Veći festival, jača dj imena kao i uvođenje još muzičkih pravaca.

 

Ukoliko želite  da glasate za Serbia Wonderland Festival u kategorijama i ˝Best New Festival ˝i˝ Best Medium-Sized Festival˝ to možete uraditi na sledećem linku: eu.festivalawards.com/vote . Svi koji učestvuju u glasanju dobijaju i šansu da osvoje VIP ulaznice za sve pobedničke festivale.
 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=uhBsyV8LzHU|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Serbia Wonderland Open Air Festival 2014. / Official Aftermovie