Home

VESTI

Serbia Wonderland: Kompletiran line-up za Miracle Stage

No Comments Festival

OBAVEZNO UPISATI OPISLine-up Miracle Stage, glavne festivalske scene prvog Serbia Wonderland-a kompletiran – sa Omniom i Sied Van Riel-om 12. oktobra u KPGT-u pult će deliti i X-Coast, Calavera & Manya i Vid Marjanović.
  
Vid Marjanovic (1989) je DJ i producent iz Beograda. U njegovim DJ setovima možete čuti različite žanrovske fuzije, uglavnom je to izbalansirani spoj sledećih stilova: Techno, Progressive House, Minimal, Tech House, Deep House, Dub Techno, Psychedelic/Progressive Trance, Breakbeat… Kao uticaje navodi imena kao što su: Jean Michelle Jarre, Moby, Ott, The Chemical Brothers, The Prodigy, Parov Stelar, Hallucinogen, The Crystal Method, Laurent Garnier,
Trentemoller…

   

Calavera i Manya su mladi DJ-evi i producenti iz Beograda koji su uz zasebna iskustva u DJ-ingu koja traju skoro deceniju, postali tim kasne 2012. godine. Uticaje pronalaze u delima mnogih različitih umetnika kao što su Slobodan Trkulja, Hans Zimmer, Daft Punk, David Morales, Kerri Chandler, Masters At Worki mnogi drugi – inspirisani njima svojom muzikom sve više uvode onog „organskog“ u house žanr.

X-Coast je pseudonim iza kog stoji Bojan Čizmić ( Novi Sad ), DJ i producent koji insistira na elektronskom zvuku koji pokreće na ples. Do sada je poznatiji kao Cell D, Roy Fokker, ali i kao polovina dvojca The Good Guys.

Takođe, konkurs na kojem smo pozvali mlade umetnike, DJ-eve, producente i performere da se uključe u kreiranje festivala, je završen i to sa više od 200 prijavljenih. Hvala što želite da budete deo Festivala budućnosti! Svi koji prođu konkurs imaće priliku da svoje radove podele s publikom na Wonderland grupi, a oni koji uđu u uži izbor i da učestvuju u posebnom miksu Wonderland festivala. Konačne rezultate konkursa objavićemo 1. oktobra, paralelno sa programom Jungle Tribe Live Act Stage-a na kojem ćemo predstaviti najtalentovanije i najatraktivnije producente i muzičke stvaraoce.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=E8IS4oNFDy8|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Serbia Wonderland trailer

 

 

Aktuelna cena ulaznice za festival je 890 dinara i važiće do 1. oktobra a organizatori napominju da je događaj skoro rasprodat i savetuju publiku da na vreme obezbede svoje karte.  Svi koji kupe karte za prvi Serbia Wonderland, postaju osnivači festivala i dobijaju kartice ''Pisali smo bajku'' po koje će biti pozvani da dođu u prostorije Jungle Tribe-a, čime će im na narednim Serbia Wonderland festivalima biti obezbeđene posebne pogodnosti – prednost u kupovini karata po promotivnim cenama, pokloni iznenađenja, besplatne karte za warm up događaje…

Publika sama gradi svoj festival budućnosti i u toku je glasanje na Facebook stranici (www.facebook.com/serbiawonderlandfestival) za narednu godinu. Bira se lokacija, trajanje festivala, broj stejdževa, scenografija, cena karte, line up, žurke zagrevanja za festival i ovo je jedinstvena prilika da publika sama odredi kakav festival budućnosti u Srbiji želi. Uzimamo stvar u svoje ruke!

Wonderland festival
www.serbiawonderland.com