Home

VESTI

Savamala tribute band festival

No Comments Festival

Savamala tribute band festivalPod etiketom „Savamala creative district“, Mikser je u saradnji sa MEM-om iz Beograda, pokrenuo novu muzičku platformu koja se bavi nedovoljno istraženim i prepoznatim fenomenom cover ili tribute bendova, kao značajnim katalizatorima savremene muzičke scene.

   

U petak 6. decembra, od 22 časa, premotavamo najznačajnije pesme „Bijelog dugmeta“, „Azre“ i „EKV-a“, dok publiku 7. decembra u istom terminu očekuju hitovi „Doors-a“, „Billy Idol-a“, „Guns N' Roses“ i „Prodigy“.
  

Karte za „Savamala tribute band festival“ se mogu kupiti na svim prodajnim mestima „Eventima“, kao i na ulazu u Mikser House. Cena karata je 300 dinara za jedan dan, odnosno 500 dinara za oba dana festivala.

 

 

 Savamala tribute band festival

Savamala tribute band festival

 

 

MIKSER je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse.

Organizacija MIKSER pokrenula je MIKSER FESTIVAL najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala MIKSER HOUSE – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.