Home

VESTI

Sarajevo Beer Festival 2012

No Comments Festival

Sarajevo Beer Festival 2012Sarajevo Beer Feastival Team Vam s ponosom predstavlja : Prvi Sarajevo Beer Festival. Festival će se održati 08. i 09. juni 2012. godine na prostoru ''Metalac'' Sarajevo. Na festivalu učestvuje 14 pivskih brendova i brendovi prehrambene industrije.

 

U okviru dnevnog sadržaja posjetioci će imati priliku da sudjeluju u brojnim takmičarskim igrama. 'After parties'' festivala će se održavati u Clubu UNDERGROUND sa početkom u 00.00.h

  

LINE UP :

08. Juni:
TBF / PARTIBREJKRESI,

09.Juni:
RAMBO AMADEUS / ZOSTER

Koncerti počinju u 20.00h.

Dnevni program će biti propraćen :
Live DJ nastupima / DJ FOCHO / EL MANO
Satnica dnevnog programa:
12.00h / 19.30h.

 

 

 Sarajevo Beer Festival 2012

Sarajevo Beer Festival 2012

 

 
Beer Festival ima za cilj promociju pivskih brendova u Bosni i Hercegovini, koji će posetiocima tokom dva letnja dana pružiti priliku za osveženje uz vrhunski kulturno –zabavni deo. Pored bogatog muzičkog sadržaja u pauzama između koncerata biti će upriličene razne pivske takmičarske igre za sve posetioce BF-a. Igre će se održavati na main stage-u tokom dana, a finale u pauzama između koncerata (više informacija na oficijelnoj stranici festivala www.sarajevobeerfestival.com ).

Predstavnici pivske industrije u Bosni i Hercegovini će zajedno sa sponzorima i prijateljima Festivala pored promocije piva biti nosioci kampanje “NE PIJ DOK VOZIŠ“ te će putem adekvatno osmišljenih poruka putem medija  biti sastavni deo Beer Festivala kako bi se ukazalo i na društveno odgovorno poslovanje pivskih industrija u BiH.

 

 

 Sarajevo Beer Festival 2012

Sarajevo Beer Festival 2012

 

 

Projekat je pod pokroviteljstvom Grada Sarajevo i Opšine Centar Sarajevo. Generalni televizijski pokrovitelj je PINK BH, radijski pokrovitelj je RSG.

Prodajna mesta :

Caffe Opera
PlatoSkenderija
Ferhadija
Metalac (na dan kocerta 08.06.-09.06.2012)

Dvodnevna ulaznica iznosi 15KM /jednodnevna ulaznica iznosi 10KM/

Oficijelna web stranica festivala www.sarajevobeerfestival.com