Home

VESTI

Sandy Rivera otvara Soundlovers festival

No Comments Festival

Sandy Rivera otvara Soundlovers festival 2011Sandy Rivera, centralno ime trećeg Soundlovers festivala u Zrenjaninu 22. jula i zvanično će svojim nastupom uz spektakularan vatrometom otvoriti najpoznatiji festival elektronske muzike u banatu.

Za tu noć "Kralj sutrašnjice" – Sandy Rivera zatražio je uslove koji su prema rečima organizatora jedni od najobimnijih u svetu u tehničkom smislu po uzoru na najpoznatije svetske festivale. 

 

Prve hitove koju će legenda svetske dj scene u godinama za nama publika imati prilike da čuje oglasiće se na festivalskoj bini 30 minta nakon ponoći.

 

 

Soundlovers festival No.3, Zrenjanin

Soundlovers festival No.3, Zrenjanin

 

Rivera zahteva da se u delu bejstejdža nalazi okrugli sto sa svežim voćem, dok je u toku boravka u Zrenjaninu organizacija dužna da mu obezbedi isljučivo laganu hranu sa akcentom na riži i lagane koktele u kojima je naglašen tonik, brusnica, red bull i mnogo leda uz Bacardi kao osnovu komponentu.

Rivera će u Srbiju doputovati iz Varšave, ovaj špansko američki DJ u Zrenjaninu biće već u petak oko 15h nakon čega će se posle kraćeg odmora u Apartmanu hotela Vojvodina prošetati Zrenjaninom u društvu volontera iz Kancelarije za mlade koji će pomagati organizaciju festivala kroz obe festivalske večeri.

 

Bekstejdž biće dostupan za slikanje sa fanovima nakon nastupa.

 

 

Soundlovers festival No.3, Zrenjanin

Soundlovers festival No.3, Zrenjanin

 

U Zrenjanin će doputovati i ove godine preko 500 gostiju iz drugih gradova. Privatni smeštajni kapaciteti su gotovo popunjeni, a cene se kreću od 1000 do 2000 din za noćenje sa doručkom, dok u Zrenjaninu mogu pronaći i najam stanova po ceni od 30 do 50 eura za kompletan festivalski vikend.

Nekoliko dana uoči festivala na svim prodajnim mestima,prodato je preko 1500 dvodnevnih ulaznica po ceni od 490 din. Za ovaj clubski spektakl pod otvorenim nebom,  karata još uvek ima po pomenutoj ceni do četvrtka 21. Jula ,dok če na dan dogadjaja karte biti znatno skuplje.

 

Sve ostale informacije potražite na festivalskom sajtu
www.soundlove.rs