Home

VESTI

San Pellegrino upotpunio satnicu festivala

No Comments Festival

San Pellegrino Beach festival 2011

Prvo izdanje umaškog San Pellegrino festivala koji se održava 19. i 20. avgusta već objavljenoj listi izvođača dodao je još dva imena.

Zvezdama festivala Dimitri from Parisu i Jamie Lewisu uz brojne druge izvođače pridružuju se belgijski dj i producent Zamali i čest gost plesnih letnih destinacija E-Base.

 

Plaža San Pellegrino slikovito je mesto smešteno između šume i mora, idelano za intimnu atmosferu koju organizatori žele stvoriti ovim prvim open air festivalom u Umagu.

 

Početak programa oba dana predviđen je već u 18h warm-up dj setovima koji se nastavljaju u živu svirku i nastupe glavnih zvezda kao što je dugoočekivani premijerni dolazak legendarnog Dimitri from Parisa i najpoznatijeg švicarskog Dja, producenta i remixera Jamie Lewisa. 

 

 

 Dimitri from Paris

Dimitri from Paris

 

Odličan zvuk očekuje se i od britanskog ubojitog soul & funk dueta Smoove + Turrell kao i od fenomenalnog TimeWarp inc. koji broje pet članova i koji svojim live house i breakbeat nastupom nameravaju upotpuniti ovaj događaj.

Dogo Argentino iz Osijeka još su brojniji band od 12 ljudi objedinjenih u live performere disco-funky housea, a uz zvukove saksofona, perkusija, truba i pratećih vokala interakcije s publikom neće manjkati.

 

Uz ove vrhunske muzičare nastupaju mlade nade svetske scene kao i one već ustaljene i dobro poznate: Aldo Moro, Bad Monkeys, Joey Chicago, DJ Umbo, DJ Pips, DJ Ello i Funky Destination, i neizostavni muzički virtuoz i saksofonist, "the soulman" Jakša Jordes.

 

 

 Dimitri from Paris

Dimitri from Paris

 

 

Prvi dan bogatoj listi pridružuje se belgijski majstor breakbeata i funka Zamali koji je umiksavanjem vrućeg brazilskog ritma u svoje setove pogodan za letne festivale poput San Pellegrina, dok će drugi dan E-Base biti odgovoran za vrućinu svojim prepoznatljivim house zvukom.

Nakon što završi službeni muzički deo oba dana u 6h ujutro festival se pretvara u chill out oazu kupanja, sunčanja i opuštanja uz druženje i bossa nova muziku.

Celokupan program festivala osmišljen je prema željama posetilaca i više od toga teško se može i zamisliti. Ulaznice za ovu umašku bajku možete kupiti u Eventimu.