Home

VESTI

Refresh Festival ponovo u Kotoru!

No Comments Festival

Refresh Festival ponovo u Kotoru!Nakon spektakularnog prošlogodišnjeg gostovanja u Budvi, Refresh festival ponovo se vraća Kotor, gde će se održati od 4. do 6. avgusta u diskoteci Maksimus.

 

U svom petom izdanju, Refresh ovog leta u Kotor donosi odličnu trodnevnu žurku uz najatraktivnija DJ imena svetske elektronske scene. 

 

Festival će kao i uvek publici predstaviti i najzanimljivije didžejeve iz Crne Gore i regiona. Ulaznice za Refresh će se naći u prodaji od 1.jula, cena paketa za tri dana iznosiće 20 eura, dok će jednodnevne ulaznice koštati 10 eura.

Refresh festival ove godine poziva mlade između 18 i 24 godine na konkurs za promoter, promoterke i PR lica za promociju festivala u Podgorici i gradovima primorja. Konkurs će biti otvoren od 10. juna do 1. jula. 

 

Refresh Festival ponovo u Kotoru!
 

Učešće u kampanji festivala pruža mogućnost za uzbudljiva prva radna iskustva. Kroz direktno promovisanje, rad na info-deskovima, kao i usavršavanjem u poslovima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i TV produkcije, mladi ljudi će moći da steknu korisne veštine i znanja za svoju buduću karijeru.

Potrebno je da kandidati govore engleski jezik, da su društveni, pozitivni, da poznaju i prate Refresh festival i muzičku scenu. Dodatno se vrednuju veština komunikacije i poznavanje Interneta, kao i rada na računaru uopšte.

Formular za prijavu na konkurs može da se preuzme na adresi www.refreshfestival.com. Popunjen formular zajedno sa dve fotografije (portret i cela figura) i skenom (ili fotografijom) lične karte (ili indeksa), potrebno je poslati na mail [email protected] sa imenom i prezimenom u naslovu (subject). Za dodatne informacije na raspolaganju stoji broj info telefona +38269676191 ili email [email protected]

 

 

 

Refresh Festival ponovo u Kotoru!

 

 
Refresh festival tokom prethodnih pet godina postao je prepoznatljiv brend koji privlači publiku iz cele Evrope posebnom atmosferom i energijom koju čine more, vrhunska produkcija i pažljivo selektovana DJ imena.

 

Prethodnih godina na festivalu su nastupali najbolji svetski DJi medju kojima su Steve Angello, Nick Warren, Carl Craig, Dave Clarke, Hernan Cattaneo, Darren Emerson, Sharam, a festival svake godine poseti preko 10 000 posetilaca.

 

 

 

Više informacija:
www.refeshfestival.com