Home

VESTI

Rasprodate prve ulaznice za Exit

No Comments Festival

Rasprodate prve ulaznice za Exit

Ulaznice za Exit po prvoj promotivnoj ceni od 3 990 dinara, koje su juče imali priliku da kupe samo najverniji posetioci festivala, rasprodate su za nekoliko minuta od početka prodaje.

Zbog velikog interesovanja, svi oni koji su prethodnih godina kupovali ulaznice za Exit putem internet sajta Gigstix.com, imaće i dalje priliku da među prvima kupe ulaznice po promotivnoj ceni od 4990 dinara, dok će redovna prodaja za sve koji nisu članovi Exit kluba početi 7. decembra.

Kao i svake godine, Exit je nagradio svoju najverniju publiku koja već godinama kupuje ulaznice na samom početku prodaje, i dao im mogućnost da pre svih kupe ulaznice sa popustom od 63%. Exit će i u buduće nastaviti ovu praksu, tako da će član privilegovanog Exit kluba postati svako ko putem sajta Gigstix.com kupi ulaznicu za neki od projekata koje organizuje Exit. Na taj način će dobiti mogućnost da među prvima kupi kartu za festival sa najvećim popustom u odnosu na redovnu cenu.

 

Rasprodate prve ulaznice za Exit

Redovna prodaja ulaznica za jedanaesti Exit festival koji će se održati od 8. do 11. jula 2010. godine, počinje u ponedeljak 7. decembra u 12 časova. Najbrži posetioci sajta Gigstix.com imaće priliku da naruče ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 4 990 dinara, što iznosi 55% popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznice od 10 990 dinara. Kada se naruče i prodaju sve ulaznice po prvoj promotivnoj ceni, ulaznice će moći da se naruče i kupe po drugoj promotivnoj ceni od 6490 dinara.

 

 

 

Izvor:

Exitfest.org