Home

VESTI

Rambo Amadeus na INmusic festivalu!

No Comments Festival

Rambo Amadeus na INmusic festivalu!Zbog poseta Ramba Amadeusa, visokog muzičkog zvaničnika, neće biti potrebno zatvoriti ulice središta Zagreba. Škole će raditi, a predsednici Vlade, države i Sabora će, ako tako požele, diplomatski susret odraditi kao publika.
 
Na deveti INmusic festival dolazi Rambo Amadeus, čovek koji iza sebe ima diplomu PMF-a, mnoge jedriličarske medalje te deset studijskih i četiri live albuma.
 

Rambo stiže u odličnoj koncertnoj formi i to u pratnji dvojice Winettua. O ovom panregionalnom izvođaču ne treba trošiti mnogo reči. Svoju borbenu spremnost demonstrira uvek naoštren britkošću, cinizmom i instrumentima iz kojih ispaljuje nagomilano muzičko gradivo i niže hit na hit.

 

Kako Rambo radi sve te silne hitove ne treba se pitati jer je svoju tajnu podelio sa svetom u svom, naravno, hitu „Kako se zapravo radi hit“. Jasno, to ne znači da publika neće svaki put iznova biti gladna čuti bezvremenske „Šakom u glavu“, „Zreo za penziju“ ili „Urbano, samo urbano“.

Veliko je pitanje što će publici INmusic festivala isporučiti „muzičar, pesnik i medijski manipulant“ Rambo Amadeus. Jedno je ipak sigurno. Čovek je to koji u rukavu uvek ima nešto novo i nešto originalno. Kako i ne bi kada je od svojih početaka prešao put od performansa, nekoliko bendova i još više albuma. Rambo je bio i još uvek jeste mnogo toga. On je muzičar, politički aktivist, ali i Nagib Fazlić Nagon, rudar koji je snimio album. Sve navedeno ukazuje da će veliki broj ljudi poslednji dan festivala pohoditi pozornicu Ko to tamo peva da bi uz Ramba proverili vredi li ona njegova „bolje jedno vruće pivo nego čet'ri ladna“.

Dakle, u sredu 25.06., pored legendarnog autobusa firme Krstić i sin, peva Antonije, tj. Nagib, tj. Rambo. Velika je to stvar jer ne dolazi svaki dan na INmmusic festival osoba koja nije izmislila turbo folk, ali mu je dala ime.

 

 

 Upisi opis malim slovima koristeci italic

Rambo Amadeus na INmusic festivalu!

 

 

Rambo dolazi kao savršeni zaključak jednog od najzvučnijih festivala ovog leta. The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Flogging Molly, Bombay Bicycle Club, Wolfmother, Partibrejkers… samo su neki od njih.

Vrlo atraktivan line up najvećeg i najcenjenijeg domaćeg open air festivala realizovan je zahvaljujući podršci Ožujskog piva, OTP banke, Turističke zajednice Grada Zagreba i Hrvatske turističke zajednice. Ulaznice za INmusic festival mogu se kupiti u najbližem Tisak Media centru i Tisak Media Webshopu, u Dirty Old Shopu u Zagrebu i na službenim stranicama festivala po ceni od 349 kuna.

Festivalske pakete koji uključuju ulaznicu, kamp i prevoz iz Ljubljane, Maribora, Beograda, Skopja, Podgorice, Mostara, Sarajeva i Banja Luke, potražite na službenoj web stranici festivala: www.inmusicfestival.com