Home

VESTI

Publika dočekala jutro uz Dubfire-a

No Comments Festival

Publika dočekala jutro uz Dubfire-aDrugi dan festivala ljubavi prošao je u znaku magičnog dočeka jutra na Fire Stage-u, čiji je program zatvorio Dubfire.

 

Na vatrenoj bini nekoliko hiljada posetilaca dočekalo je neponovljivi set legendarnog iransko-američkog di-džeja, koji je sve do kraja držao fanove na nogama.

 

Uz Dubfire, na glavnoj muzičkoj bini nastupili su i Marko Milosavljević, Blake Baxter, Juan Atkins i Calo Lio, a večeras nas očekuju nastupi dvojca Booka Shade, Danny Daze-a, kao i James Zabiele koji će zajedno sa posetiocima proslaviti svoj rođendan na ostrvu ljubavi. Ovogodišnji Lovefest zatvoriće Dejan Milićević i tako sa svima proslaviti 20 godina rada na muzičkoj sceni.

 

 

 Završena druga noć festivala ljubavi

Završena druga noć festivala ljubavi

 

 

Zahvaljujući nastupima Marčela, dvojca Who See, beogradskog sastava Prti Bee Gee, hrvatskog benda Elemental, kao i osveženja na domaćoj muzičkoj sceni Mr. Rabbit, Jack Live Stage bio je prepun posetilaca sve do kraja zvaničnog programa. Zvezde Jack Live Stage-a večeras su bend Hladno Pivo, a pored njih nastupiće Goblini, Atheist Rap i mnogi drugi.

 

 

 Završena druga noć festivala ljubavi

Publika dočekala jutro uz Dubfire-a
 

Interstellar Funk, Marcellus Pittman i Hunee obeležili su još jednu klabersku noć na SMF Energy Stage-u, a u b2b setu program su zatvorili Nikola Vemić & Subotić.

 

Poslednje festivalske večeri na Energy binu stižu magovi underground muzike Fred P i DJ Qu, kao i brojni domaći di-džejevi.
 
 

 Ludnica na H2O Stage-u

Ludnica na H2O Stage-u
 
Ludnica na H2O Stage-u

U okviru dnevnih H2O žurki, Lovefest je pokazao da zabava može da bude odlična i preko dana. Uz setove Marka Nastića, Dejana Milićevića i Marka Milosavljevića zabavljalo se nekoliko hiljada ljudi.

 

Poslednjeg festivalskog dana na H2O Stage-u nastupiće prva dama nemačke tehno scene Xara, kao i duo Monosaccharide i Bojan Ribić, a posle završetka trećeg festivalskog dana, 9. avgusta ujutru od 8h počinje veliki Lovefest after party.