Home

VESTI

Prvi Mountain Music Fest 20. avgusta na Divčibarama

No Comments Festival

Prvi Mountain Music Fest 20. avgusta na DivčibaramaLjubitelji planina, muzičkih festivala, avantura, rekreacije i zabava u prirodi, ovog leta imaće sjajnu priliku da učestvuju u mnogobrojnim sadržajima koji se pripremaju za prvi pravi planinski festival – Mountain Music Fest.

   

Festival će biti održan 20. avgusta u auto-kampu „Breza“ na Divčibarama pod sloganom – Udahni zvuk.
   

Oko festivala okupljena je grupa mladih entuzijasta koji imaju različita interesovanja, vole izazove, obožavaju prirodu i imaju zajedničku želju i spremnost da grad Valjevo i Divčibare promovišu u novi kulturno-sportski i turistički centar Srbije.

 

Tokom dana na Music Stage-u nastupiće bendovi Nuur i Rezzedo, Pilot Blus band i Pera Joe, pop hor Va cappella i kamerni hor Emanuil, kao i Valternativa DJ radio stage. Veče je rezervisano za Irie Fm i bend Iskaz.

 

 

 Prvi Mountain Music Fest 20. avgusta na Divčibarama

Program festivala MMF

 

 

Uporedo sa muzičkim programom posetioci će imati priliku da učestvuju u brojnim dodatnim sadržajima i radionicama: Avantura park, Orijentiring, Sherwood forest, Yoga livadica, Astro vibracije stage, Otvoreno osmatralište, Uz pivo sa naučnikom, Gastro kutak, Mankala, Karum. Za najmlađe je organizovana radionica – Divčibarski kaleidoskop.

 

 

Prvi Mountain Music Fest 20. avgusta na Divčibarama

Mapa festivala MMF

 

 

Festival se otvara u subotu, 20. avgusta 2016. u 12 časova i traje do 23 sata.

Ovaj festival treba da nastavi već izgrađenu  muzičku i kulturnu tradiciju koju Valjevo ima i da pokrene i mlađu populaciju kojoj će pored dobre muzike pomuditi i veliki broj aktivnosti i zanimljivih sadržaja.

 

 

Prvi Mountain Music Fest 20. avgusta na Divčibarama

Muzicki program festivala MMF

 

 

Karte će se prodavati na samom festivalu, a cena karte biće 200 dinara.