Home

VESTI

Prva imena za Snowbombing 2015

No Comments Festival

Prva imena za Snowbombing 2015Evropski najveći i najuzbudljiviji snežni i muzički festival, Snowbombing, objavio je svoj prvi talas izvanrednih imena za 2015. Svetski renomiran kvartet Rudimental (live), izuzetni Skrillexov Dubstep, legendarni Basement Jaxx, legenda hausa Carl Cox i globalno renomirani Fatboy slim su potvrdjeni za 2015.
  
Sada u svojoj izuzetnoj 16. godini, Snowbombing će biti održan od 6-11. aprila 2015. u neverovatnom gradu Mayrhofen, Austrija.

 

Prvi talas briljantnih nastupa su samo vrh ledenog brega i prikaz onoga što nas očekuje sledeće godine, s tim da Snowbombing tek treba da objavi još uzbudljivih headlinera uz još mnogo specijalnih iznenadjenja uključujući i neka fantastična mesta održavanja.

 

Jedan od svetskih najvrelijih izvodjača Rudimental će zaseniti scenu po treći put. Od njihovog debija 2013., radili su u laserima progutanoj alpskoj šumi i doveli Arctic Disco, iglo potpuno izgradjen od snega, do potpunog otapanja. Ove godine se vraćaju na line-up za preformans u šumi kao nikada do sad.

Rudimental: ''Zaista sam uzbudjen u vezi Snowbombinga 2015, uvek je prebolesna atmosfera. Ljudi i lokaciju su odlični. Opak vajb.''

  Prva imena za Snowbombing 2015

Pridružiće im se i revolucionarni muzički producent i DJ Skrillex, kojeg  je album 'Scary Monsters and Nice Spirites' legitimisao kao jednog od najuticajnijih muzičara ovog vremena. Njegov remix "Cinema" ,Benny Bennassi-ja, je izbacio album, lansirao njegov uspeh na globalnom nivou, i stvorio od njega jednog od najpoštovanijih elektronskih muzičara u UK.

Favorit Snowbombinga, house legenda Carl Cox, pravi veliki povratak na Mayrhofen. Proglašavajući Snowbombing kao 'highlight 2013', nije mogao dočekati povratak 2014. kao ni ove.  Sa sobom donosi najbolje house bitove iz proteklih 20 godina, izvedbom DJ seta koji će podsetiti zašto je Carl Cox jedan od vodećih i najistrajnijih House DJ-eva. Njegov Funk&Soul set na Arctic Disco bio je jedan od najzapaženijih momenata 2014 i sledeće godine set u Racket klubu je postavio nove standarde.

 

 

Prva imena za Snowbombing 2015

Prva imena za Snowbombing 2015

 

 

Velika Legenda Fatboy Slim se takodje trijumfalno vraća na svoj treći nastup, s tim da je dva prošla puta razbudio uspavani alpski grad svojim elektro mixom prepoznatljivog zvuka. Hitovi poput ''Right Here, Right Now'' i ''Praise You'' pod njegovom dirigentskom palicom, ovaj set u velikom Rocket klubu, definitivno neće razočarati.

U medjuvremenu dinamičan duo Basement Jaxx će debitovati uzbudjivim setom koji ce uči u Snowbombing istoriju. Sa sedam studijskih albuma, uključujući i razbijače plesnih podijuma ''Romeo'' i ''Where's your head at?'' , ovaj 'feel good' set ne sme biti propušten!

 

 

Prva imena za Snowbombing 2015

Snowbombing

 

 

Ponuda elektronskog zvuka se ne završava ovde, Srum'n'Bass duo Sigma je takodje dodat line-upu, prateći nihove uspehe na listama sa remixom 'Nobody To Love'. Gorgon City i Wilkinson se takodje pridružuju line-upu.

Pridružiće se i favorit Innervisionsa Âme, energična Anja Schneider, Henrik Schwax i čovek sa ogromnim muzičkim apetitom, Eats Everything.

 

Izvodjači koji se pridružuju: A-Skills, Benjamin Damage, Breakage, Cadenza, Cassy, Cristoph, Damian Lazarus, Danny Byrd, Doorly, Dubfire, Etherwood, Ewan Pearson, Friction, Hannah Wants, Heidi, Huxley, Jack Beats, James Zabiela, Jennifer Cardini, Konstantini Sibold, Krafty Kuts, Loadstar, London Elektricity, Marc Roberts, Mefjus, Metrik, North Base, Nu:Tone, Oliver Dollar, Re. You, My Nu Leng, Rodriguez Jr., Sam Divine, Sasse, Seb Chew, Sonny Fedora, Shy FX, Toddla T, T.Williams, Venum Sounds, Will Saul, Yousef, Wilkinson (live).

 

 

Prva imena za Snowbombing 2015

Snowbombing

 

 

Okružen planinama, Snowbombing je jedno od najinspirišućih mesta za održavanje festivala; uključujući do neba viskoki iglo, savršen za snežni rejv, na nadmorskoj visini od 6000 metara, magični šumski proplanci upotpunjeni laserima, udobne alpske lože i srednjevekovne Austrijske brvnare.

Dakle, ako vam se djuskanje duboko u živopisnu alpsku noc, sluđanje neke od najinovativnijih svetskih muziških dela, opuštanje u luksuznim spa centrima ili samo skijanje na svežem belom snegu čine primamljivim, pridružite se Snowbombing-u i onome što sledi u do sada najneverovatnijoj godini.

Posetite: www.snowbombing.com

Pošetna cena je £234 za 5 noći, smeštaj i festivalske narukvice.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=g3J-mOrtTFw|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Snowbombing 2014 – Official Highlights Video