Home

VESTI

Promotivna cena karata za Šabački letnji festival!

No Comments Festival

Promotivna cena karata za Šabački letnji festival!Karte za ŠLF po promo cenama još samo 7 dana! Nove cene karta i početak prodaje dnevnih ulaznica od petka, 1.jula. Producent Darren Emerson i bend Ničim izazvan po prvi put u Šapcu!
 

Ljubitelji dobrih muzičkih letnjih festivala u periodu od 29. do 31. jula imaće priliku da se uvere u novi koncept Šabačkog letnjeg festivala, dok mogućnost da nabave ulaznice po povlašćenim cenama imaju još samo nedelju dana, tačnije do 1. jula!
   

Cena festivalske karte u promo periodu, koji traje do 1. jula, je 800 dinara i uključuje ulaz na sva tri dana festivala i tri konzumacije grais. Kamp ulaznica iznosi 1500 dinara i obezbeđuje festivalsku kartu, tri noćenja u kampu i tri besplatna pića na festivalu. Od petka, 1. jula, važiće nove cene ulaznica – festivalska karta koštaće 1000 dinara, za ulaznica za kamp iznosiće 1800 dinara, a u prodaju će biti puštene i dnevne karte po ceni od 400 dinara i uz njih će se na festivalu dobijati jedna gratis konzumacija.

Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova.

Na prostoru Šabačke tvrđave i Starog grada, smenjivaće se tokom tri dana regionalne muzičke zvezde na dve, umesto dosadašnje jedne bine. Po prvi put šabačka publika biće u prilici da čuje 31. jula vrbasko-beogradski sastav Ničim izazvan, kao i legendarnog engleskog DJ-a, producenta i bivšeg člana kultne britanske grupe Underworld – Darrena Emersona! 

 

 

 Promotivna cena karata za Šabački letnji festival!

Promotivna cena karata za Šabački letnji festival!

 

 

Povodom nastupa na predstojećem Šabačkom letnjem festivalu, Bojan Gluvajić iz benda Ničim izazvan je izjavio: „Nažalost, zbog drugih svirki ne možemo biti tamo sva tri dana ali gomilu bendova bih voleo da čujem. Ovo je dosta specifičan nastup, nikada nismo svirali u Šapcu, tako da je ovo jako lepa prilika da sviramo.“ Ničim izazvan je poznat kao sastav koji je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima. Publiku u zemlji su osvojili debi izdanjem „Ničim izazvan“, dok drugi album „Odlaziš?“ obara sve rekorde po pitanju slušanosti.

Na Jelen Main Stage-u, između ostalih, nastupiće Bajaga i instruktori, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Who See, Marčelo i Napeti Quintet, Ničim izazvan, V.I.P., Atheist Rap. Osim Darrena Emersona, na Party Areni svoje DJ setove „vrteće“ Marko Nastić, Lea Dobričić, Martijn Ten Velden, The Beatshakers, Calvera & Manya i GroovyMan i drugi…

Pokrovitelj festivala je Grad Šabac, dok je MTV organizator manifestacije. Novi koncept i program ovogodišnjeg izdanja ŠLF-a možete videti na stranicama: www.sabackiletnjifestival.comwww.facebook.com/sabackiletnjifestival; www.instagram.com/sabackiletnjifestival