Home

VESTI

Promena datuma Big Snow festivala

No Comments Festival

Promena datuma Big Snow festivala

Najveći evropski zimski muzički festivala "The Big Snow", održaće se četiri dana ranije od predviđenog datuma, zbog promene u rasporedu turneja  najznajčajnijih inostranih izvođača Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms Dynamite, Freestylers i drugih.

Novi datum festivala je rezervisan za period od ponedeljka 19. marta do nedelje 25. marta 2012. godine.

 

Na festivalu će nastupiti svi predviđeni strani i domaći izvođači, a precizan raspored nastupa po danima biće objavljen u narednih nekoliko dana.

U znak zahvalnosti za razumevanje svih ljubitelja dobre muzike i provoda na snegu, hotelijeri Kopaonika su u cenu festivalskog aranžmana ponudili i kasni check out, što svim posetiocima omogućava dodatan skijaški dan.

  

 

 The Big Snow Festival, Kopaonik, Srbija

The Big Snow Festival, Kopaonik, Srbija

 

 

Ovaj nesvakidašnji skijaško-muzički događaj obeležiće vodeći svetski izvođači kao što su Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms DYNAMITE, Freestylers, Modestep, Judge Jules, Eddy Tample Morris, Micky Slim i mnogi drugi. Od domaćih sastava nastupiće najznajčajniji bendovi urbane muzike u Srbiji kao što su Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitchme, Deca Loših Muzičara, Eyesburn, Vrooom, i mnogi drugi.

“The Big Snow festival” je pre dve godine pokrenula najveća svetska turistička agencija Thomas Cook, dok se u 2012. organizaciji priključuje i Exit tim uz podršku Vlade Srbije i MK Mountain Resort-a.

Sve dodatne informacije o festivalu, programu, detalji o smeštaju, kontakti poslovnica širom regiona, mogu se naći na veb stranici www.bigsnow.rs ili putem telefona 061/319-28-46 i 060/344-35-54.