Home

VESTI

Prodigy i B92 spremaju iznenađenja

No Comments Festival

Prodigy i B92 spremaju iznenađenjaPrivode se kraju poslednje pripreme za „Warrior's Dance festival“, veliki spektakl koji se održava 15. septembra na Kalemegdanu, a bend „Prodigy“ i B92 za vas spremaju brojna iznenađenja.
  
Beograd je tek treća stanica u kojoj stiže ovaj karavan na čelu sa legendarnim sastavom „Prodigy“. „Warrior’s Dance festival“ do sada je organizovan u Velikoj Britaniji i Japanu, a članovi benda ovoga puta odlučili su se baš za Kalemegdansku tvrđavu.
  

„Izbor je bio poprilično lak, da budemo iskreni. Sve se dobro složilo. Pre svega, od početka smo imali veliku podršku ovde. Osećali smo se kao da smo lokalni bend kada smo došli prvi put. Tada nismo bili svesni važnosti tog nastupa. Mislili smo da samo imamo dosta fanova i želeli smo da sviramo. Imali smo dobar prijem i tada smo tek shvatili da su naši obožavaoci tada osetili veliki užitak i slobodu“, pričaju Kit Flint i Maksim.

Ceo intervju koji je ovaj popularni dvojac dao za B92 moći ćete da slušate na talasima našeg radija.

 

 

 Prodigy i B92 spremaju iznenađenja

Prodigy i B92 spremaju iznenađenja

 

 

Svi oni koji žele da budu deo ovog spektakla, moći će da dobiju karte ukoliko slušaju Radio B92. Naime od ponedeljka, kada počinje i nova jesenja progmaska šema karte će se deliti u emisijama: Šifra: radio, Šnenokle kod Lune Lu i Stand By.

Osim toga, pet najsrećnijih slusalaca Radija B92 moći će i da upozna članove benda „Prodigy“ pred njihov nastup 15. septembra.

 

 

Izvor:

B92