Home

VESTI

Predstavljen Elevation 2012 muzički festival

No Comments Festival

Predstavljen Elevation 2012 muzički festivalFestival ELEVATION 2012, najmlađi muzički festival u jugoistočnoj Evropi, održaće se u Bugarskoj, 22, 23. i 24. Juna. 

  

Drugu godinu zaredom sve ljubitelje kvalitetnog provoda očekuje prava muzička senzacija uz vodeće zvezde svetske muzičke scene. Ove godine festival se održava u predgrađu Sofije, u mestu Dobroslavci.
 

Ovogodišnji festival obeležiće poznati britanski producent i DJ Fatboy Slim, r'n'b i neosoul kraljica Erykah Badu, Groove Armada – jedan od najtiražnijih klupskih sastava današnjice, evropska di-džej zvezda Parov Stelar, kao i hip-hop veterani Cypress Hill. Line-up festivalskog programa uveličaće i zvezda sa Jamajke Sean Paul, španska grupa Chambao, bristolski bend Kosheen kao i mnogobrojni di-džejevi koji će nastupiti na dvodnevnoj zabavi bez prestanka.

 

 Predstavljen Elevation 2012 muzički festival

Cypress Hill

 

 
Festivalska zona nadomak Sofije, pored tri muzička stejdža obuhvata i “Fun zonu”  gde će  posetioci pronaći jedinstvenu zabavu uz razne igrice i primamljive izazove, dok će dodatnu energiju i predah naći na nezaobilaznim štandovima  brze hrane i osvežavajućeg pića. Budući da se očekuju gosti iz celog sveta obezbeđen je i prostor za kamp kao i prostran parking, uz neophodnu  medicinsku, vatrogasnu i policijsku podršku. Pored toga, smeštaj u okolini Sofije, i uopšte u Bugarskoj, moguće je naći po vrlo povoljnim cenama.

Karte za vikend festival dostupne su preko mreže Eventim po ceni od 50 EUR.

 

 

 Predstavljen Elevation 2012 muzički festival

Kosheen

 

 

LINE-UP najuzbudljivijeg letnjeg festivala zaokružuju KOSHEEN, CHAMBAO, NNEKA i RONI SIZE sa fantastičnim DJ setom

ERYKAH BADU, FATBOY SLIM & GROOVE ARMADA su vodeći hedlajneri najuzbudljivijeg muzičkog letnjeg festivala u Bugarskoj – ELEVATION 2012. Trodnevna zabava bez prestanka održaće se u blizine Sofije, od 22. do 24. juna, uz najveće svetske zvezde sa muzičke i klupske scene.

ERYKAH BADU, kraljica “Neo-soula”, predstaviće se bugarskim fanovima pesmama sa novog albuma “Amerykah Part Two” (Return of the Ankh), koji je proglašen izvanrednim i pre nego što je izdat 2010. godine.

Nastup legende FATBOY SLIM, će svakako biti neodoljiv izazov za sve ljubitelje pravog elektro zvuka. Za one koji očekuju od ovog festivala više, odličnim dvočasovnim nastupom na Mejn stejdžu će sigurno započeti još jedna vrhunska ELEVATION® DJ žurka.

Elektro dvojac GROOVE ARMADA dolazi na Elevation 2012, iako je turneju po Britaniji i Australiji 2010 godine, proglasio kao poslednju. “Red Light ‘Decks & FX“je naziv novoosmišljenog nastupa kojim planiraju da oduševe brojne fanove u Bugarskoj.

Imena ovogodišnjeg line-up su i britanska trip hop grupa KOSHEEN, rok trio – španski “chill out” bend CHAMBAO, kao i čedna i prirodna NNEKA, koja će se predstaviti najnovijim, trećim studijskim albumom “Soul is Heavy“.

Elevation DJ scena ugostiće pored FAT BOY SLIM i legende – RONI SIZE i REV. RUN iz grupe RUN D.M.C. kao i izvođače BREAKBOT, PENDULUM DJ SET & VERSE, ED SOLO, BREAKAGE i MICKEY MOONLIGHT.

Kako bi upotpunili pravo festivalsko iskustvo koje pruža ELEVATION, organizatori su pored odlične muzike, pripremili i brojne atrakcije.

Karte za vikend festival dostupne su preko mreže Eventim po ceni od 50 EUR.
Više informacija: www.elevation.bg.