Home

VESTI

Poziv Dis-patcha volonterima

No Comments Festival

Poziv Dis-patcha volonterimaDis-patch poziva sve zainteresovane da se pridruže festivalskom timu u realizaciji programa tokom oktobra i novembra meseca.

 

Osmo izdanje beogradskog festivala Dis-patch biće održano u periodu od 23.10. do 08.11. na brojnim lokacijama u Beogradu, dok nekoliko uvodnih dešavanja i Festival nove dečije kreativnosti počinju već 10. oktobra.  

Dis-patch će ove godine biti predstavljen pod sloganom "Prepare for offroad epiphanies", koji pored verne i sasvim nove domaće publike poziva goste iz regiona i čitave Evrope da se pridruže Beograđanima u istraživanju koncerata, izložbi, performansa, žurki,  filmova, predavanja i zvučnih instalacija kroz koje će se predstaviti preko 25 autora iz Finske, Nemačke, Velike Britanije, Švajcarske, Kanade, Francuske, Norveške, Argentine, Sjedinjenih Država, Irske i Srbije.

Pozivamo motivisane mlade ljude sa ili bez iskustva sa volontiranjem i organizacionim poslovima da nam se pridruže u dinamičnoj atmosferi produkcije ovog uzbudljivog i raznolikog programa. Postoji široki spektar aktivnosti kroz koje možete doprineti uspešnoj realizaciji festivala, i istovremeno steći nova poznanstva, iskustva i utiske.  

 

Dis-patch festiva

 

Poznavanje dosadašnjih aktivnosti festivala nije preduslov, mada je zainteresovanost za discipline koje festival predstavlja poželjno, kao i znanje engleskog jezika. Naravno, potrebno je odvojiti izvesnu količinu slobodnog vremena tokom perioda pripreme i održavanja programa, u skladu sa vašim obavezama. 

PRIJAVLJIVANJE:

Pošaljite e-mail na adresu info@dis-patch.com, navedite svoje kontakt podatke i ukratko nam se predstavite. Ubrzo ćete dobiti odgovor sa upitnikom.