Home

VESTI

Povratnički album Merlina Mensona “Born Villain”

No Comments Festival

Povratnički album Merlina Mensona "Born Villain"Na IQ Music festivalu koji će se održati 9. juna u Beogradskoj areni uz podršku Jelen Live-a, očekuje vas veliki broj iznenađenja. Jedno od njih svakako će biti nastup kontroverznog umetnika Merlina Mensona, koji će prisutnima na IQ Music festivalu predstaviti novi album “Born Villain” koji se za manje od dve nedelje od objavljivanja, našao u prvih deset najprodavanijih na Bilbordovoj listi.

 
Pomenuti album, obeležio je povratak Merlina Mensona u velikom stilu na muzičku scenu. “Born Villain” već je prodat u  preko 39 hiljada primeraka.  Inače, ovo je njegov sedmi album koji se nalazi u top 10 najprodavanijih.

  

U nedavnom intervjuu datom povodom objave novog albuma,  Menson je izjavio da je inspiraciju za “Born Villain” našao u drami "Macbeth" Williama Shakespearea i zbirci pesama"Cveće zla" francuskog pesnika Charlesa Baudelairea. Iako je naglasio da mu namera nikada nije bila da šokira ljude, Menson priznaje da svojim novim albumom pokušava da isprovocira i zbuni ljude kako bi ih podstakao na razmišljanje. Kontroverzni umetnik “Born Villain” vidi kao način da pomeri ljude i da ih natera da nešto osećaju.

 

 

 Povratnički album Merlina Mensona "Born Villain"

IQ Music festival

 

 
„Umetnost haosa i zbunjivanja je način da ljude navede na razmišljanje, način da se stvori katalizator za promene." Podsećamo vas da je IQ Music nov muzički festival, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska Kulturna Mreža uz podršku Jelen Live i na kome će se predstaviti više različitih izvođača, kako iz regiona, tako i sa internacionalne muzičke scene. Pored Mensona, nastupiće Laibach, Dirty Vegas, Mizar i domaći bend Block Out. 

 

 

 Povratnički album Merlina Mensona "Born Villain"

Povratnički album Merlina Mensona "Born Villain"

 

 

IQ MUSIC će pružiti priliku i mladim, neafirmisanim izvođačima da nastupe na bini u Beogradskoj areni. Od 15. maja sve numere koje su pristigle putem konkursa nalaziće se u video galeriji strane facebook.com/iqmusicfestival, a o finalistima će odlučiti broj lajkova koje uspeju da sakupe do 22.maja 2012.

Ulaznice po cenama od 2890 parter i 2990 dinara tribine u prodaji su na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Card servis prodajna mesta, Eventim prodajna mesta, „Ušće” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs.