Home

VESTI

Postanite Jack Reporter sa najvećeg festivala ljubavi

No Comments Festival

Postanite Jack Reporter sa najvećeg festivala ljubaviU okviru svoje velike evropske turneje Jack Daniel’s Experience (JDX), ove godine na Lovefest stiže i Jack Daniel's Lynchburg Square.

  

Ova autentična oaza i replika gradića iz kojeg je Jack započeo svoje putovanje u veliki svet, biće smeštena na najvišoj tački zone festivala, sa pogledom na sve tri bine. Pored vrhunske udobnosti, ljubitelje dobre zabave i prijatelje Jack-a, očekuju Black Jack i stoni fudbal sa poklonima za najveštije posetioce, kao i posebna druženja sa izvođačima sa Jack Live Stage-a.
 

Jack Daniel's Lynchburg Square je otvoren za punoletne i registrovane posetioce. Registraciju je do 4. avgusta moguće izvršiti OVDE putem aplikacije Jack PASS@Lovefest. 

 

Prijavi se i postani Jack Reporter!

Ukoliko želite da svoje posebne trenutke na Lovefestu podelite sa ostatkom sveta, prijavite se i postanite Jack Reporter. Izabrani pobednici će imati jedinstvenu priliku da najbolje momente provedene sa prijateljima prikažu celoj Srbiji.

Konkurs je otvoren za sve punoletne ljubitelje muzike, festivala, druženja i intenzivnog deljenja sadržaja i utisaka na Facebook-u i Instagram-u. Izabrani kandidati osvojiće ulaznice za Lovefest i VIP tretman u Jack Daniel's Lynchburg Square zoni. Konkurs se zatvara  2. avgusta u 22h. Svi zainteresovani posetioci Lovefesta za Jack Reportera mogu da se prijave OVDE preko aplikacije Jack REPORTER@Lovefest.  

 

 

 Postanite Jack Reporter sa najvećeg festivala ljubavi

Postanite Jack Reporter sa najvećeg festivala ljubavi

 

 

facebook page: Jack Daniel’s Serbia
hashtag: #JDX2015 #JackLivesHere

Jack Daniel’s Lynchburg Square (JDX) je savremeni odraz avanturističkog duha samog Džeka Denijela, strastvenog ljubitelja dobre muzike i provoda. On je još davne 1866. godine osnovao bend kako bi promovisao kulturu uživanja u svom bajnom viskiju.