Home

VESTI

Poslednja nedelja APA Beer Gardena

No Comments Festival

Poslednja nedelja APA Beer GardenaNight Shift, Oktobar 1864, Branimir i Neprijatelji na finišu APA Beer Gardena!

  
Posetioci APA Beer Gardena će i u poslednjoj nedelji ovogodišnje manifestacije pored uživanja u ukusima mnogobrojnih pivskih brendova, uživati i u koncertima dva kultna benda, ali i u filmovima o fudbalskim legendama.
  

U utorak, 02. avgusta posetioci APA Beer Gradena moći će da uživaju u besplatnoj  projekciji kultnog ostvarenja „Night on Earth“, reditelja Džima Džarmuša iz 1991.godine. Ovaj omnibus sačinjen je od pet priča koje se dešavaju istovremeno, u različitim vremenskim zonama i na razlićitim kontinentima, povezanih razgovorima u taksiju između vozača i putnika. Nakon projekcije uslediće koncert grupe Hot Club of Belgrade.

 

 

Poslednja nedelja APA Beer Gardena

Poslednja nedelja APA Beer Gardena

 

Sreda 03. avgust počinje koncertom majstora akustike, budući da od 19 časova do 21.30 nastupaju Mr. Swagger i Good old Woya & Friends. Nakon njih uslediće koncert hard rok benda – Night Shift. Bend koji je albumom Undercovers napravio velike promene na muzickoj sceni Srbije, vraća se u velikom stilu koncertom na Adi.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=i6zQkRyzN88|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Night Shift

 

Ljubitelji fudbala moći će da uživaju u četvrtak uz čak dva filma. Inspirativni dokumentarni film reditelja Aleksa de la Iglesia – Messi, koji je na programu otvorenog bioskopa od 22.15 putem intervjua, snimaka i dramatizacije prikazuje karijeru jednog od najboljih igrača današnjice Lionela Messija. Nakon njega sledi Maradona, priča o slavnom argentinskom fudbaleru, sportskom heroju i ljubimcu nacije Dijegu Armandu, koji je režirao Emir Kusturica. U filmu su snimjeni Maradonina porodica, drugovi iz detinjstva, saigrači, kao i svetski državnici poput Fidela Kastra, a priču prati muzika Stribora Kusturice i Manu Čao.

Petak veče biće u znaku vrhunske svirke zahvaljujući bendovima Cassidy’s Brewery, koji nastupaju već od 18 sati, i kultnoj beogradskoj grupi Oktobar 1864 na čelu sa legendarnom Tanjom Jovićević, koja će pored svojih hitova, maestralno izvoditi i najlepše pesme EKV-a.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=SgLirHpPTAc|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Oktobar 1864

 

 

I subota, 06. avgust donosi zanimljiv program uz svirke bluz benda Cotton Pickers od 18.00, a potom od 20.30 novosadske grupe Branimir i Neprijatelji. Bend postoji od 2006. godine, a oformio ga je gitarista i pevač Branimir Rosić. Od 22.00h počinje žurka za sve koji vole latino zvuke uz Salsa Y Punto, jedinstven internacionalni bend sastavljen od vrhunskih izvođača sa Kube i iz našeg regiona koji proizvode autentičnu mešavinu latino ritmova i zvuka. Na repertoaru benda su kompozicije u ritmu salse, latin jazz, merengue, cha cha, bachata, tradicionalne kubanske muzike i domaće muzike začinjene specifičnim latino ritmovima.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=4k8ZnDcOPgIw|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Branimir i Neprijatelji

 

Poslednjeg dana ovogodišnjeg APA Beer Gardena u nedelju, 07. avgusta biće organizovana velika letnja žurka, Corona Summer Vibes, a za program od 17 do ponoći biće zaduženi Funkin’Blue i Dave Floyd.

APA Beer Garden otvara vrata svakog radnog dana od 17 sati i vikendom od 12 sati, a ulaz je besplatan.