Home

VESTI

Počeo konkurs za 5. Jelen Demofest

No Comments Festival

Počeo konkurs za 5. Jelen DemofestDemofest 05 službeno je počeo, otvaranjem petog po redu konkursa za demo bendove  u organizaciji agencije Aquarius i koji će trajati mesec dana, do 19.4.2012.

 

Bendovi se na konkurs mogu prijaviti putem zvaničnog sajta festivala, www.demofest.org , u delu Takmičari/Prijava  u okviru  kojeg se nalazi elektronska prijava koju je potrebno detaljno ispuniti i zajedno sa dva demo snimka poslati na konkurs@demofest.org. Nepotpune prijave nećemo uzimati u obzir.
 

Jelen Demofest je postao prepoznatljivo ime u regiji. Uspeli smo, u protekle četiri godine, da ga kvalitetno pozicioniramo kod ciljnih javnosti, da mu izgradimo pozitivan imidž. Čulo se nadaleko da smo dobri domaćini, tako da sam sigurna da ćemo i ove godine imati veliki broj prijavljenih bendova. To je sasvim dovoljno razloga da interes ne izostane,” istakla je Brankica Janković, direktorka festivala.

Jedini uslov koji svi bendovi koji žele da se prijave moraju da ispune je da do sada nisu izdali svoj materijal preko neke od legitimnih izdavačkih kuća.

 

 

Počeo konkurs za 5. Jelen Demofest

  Počeo konkurs za 5. Jelen Demofest

 

 

Nakon završenog konkursa stručni žiri će izabrati 30 bendova koji će imati priliku da pred publikom nastupe na jednoj od dve kvalifikacione večeri. Šest bendova će se u finalu boriti za prestižne nagrade. Nagrade ovogodišnjeg  Jelen Demofesta su:  

 
I. mesto: produkcija albuma u iznosu do 5000 EUR
 
II. mesto: binska oprema u vrednosti do 3000 EUR.
 
III. mesto: binska oprema u vrednosti do 2000 EUR.

Kao i uvek do sada, presudan će biti kvalitet i snaga autorskog izražaja prijavljenih bendova prilikom odabira 30 najboljih. Ukoliko bendovi žele da ih i drugi čuju, da pokažu da su se godine vežbanja isplatile i da svoju muziku predstavue na profesionalnoj bini pred nekoliko hiljada ljudi, ovo je njihova šansa. Bendovi, prijavite se jer slanje prijave je prvi korak ka mogućem ispunjenju vaše želje za afirmacijom!

Za više informacija kontaktirajte: Brankica Stojanović, PR manager, 066981654.