Home

VESTI

Počeo 4. SOUTHERN SOUL FESTIVAL

No Comments Festival

Počeo 4. SOUTHERN SOUL FESTIVALSetom Montech & Mr Goju je počeo četvrti Southern Soul festival, koji će trajati sve do 3. jula 2016. na Velikoj ulcinjskoj plaži, na prostoru Dolcinium Kite Club-a.
  
U ritmu soul, funk, jazz, disco house muzike, juče su se na dva stejdža – Bar i Organic, smenjivali brojni DJ-evi poput rezidenta festivala kao što su Dom Servini, Spacewalker, Phillie P i legenda Patrick Forge, zatim Kev Beadle, Dee Brown i najveće zvezde večeri: Rich Medina i Rainer Trueby!
  

I ove godine Southern Soul je potvrdio da je jedan od najboljih boutique festivala u ovom delu Evrope, što govori i činjenica da je prvog dana festivala bilo blizu 2000 ljudi iz raznih delova evrope i sveta.

Drugog dana festivala nas očekuje uzbudljiv program na tri stejdža, a posebno najavljujemo nastupe Ed Motta, Dayne Arocena i Yussef Kamaal trija na glavnoj bini festivala.

Pored njih publiku očekuju još i nastupi: Kiko Navarro, Fouk, Ahh, K15, Mike Steva, Tomo Ricov, Joe DavisMucho Soul, Paul Mirphy i rezidenati festivala Shuya Okono i Eddy Ramich.

 

 

 Počeo 4. SOUTHERN SOUL FESTIVAL

Počeo 4. SOUTHERN SOUL FESTIVAL

 

 

Do kraja Festivala publika će uživati u live nastupima muzičara kao što su: Marcos Valle, Peven Everett i Nicola Conte, koji dolazi sa pevačicom Stefanijom Dipierro i nastupima DJ-eva iz celog sveta među kojima izdvajamo: Saint James, The Reflex, Baris K, Nick Hosier, Emanuella De Luca, Marcel Vogel.

 

 

Počeo 4. SOUTHERN SOUL FESTIVAL

Počeo 4. SOUTHERN SOUL FESTIVAL

 

 

Iza programske koncepcije Festivala stoji tim vrlo uglednih muzičkih kritičara, muzičara, selektora i disk džokeja iz svih delova sveta. Rezultat velikog rada i istraživanja jeste programska koncepcija festivala, koja se u prve tri godine gradila da bi došla do današnjeg nivoa – nivoa koji odlikuje programska dosljednost, promišljanje, edukativni karakter, ali i praćenje svih muzičkih trendova Jazz & Soul muzike.

četvrtak i nedelja: 15 €
petak i subota: 20 €